Насловна Политика СДП нема информације о куповини гласова на Цетињу

СДП нема информације о куповини гласова на Цетињу

0
ПОДИЈЕЛИ

cetinje_negoseva ulica

Надлежни државни органи треба хитно да реагују и санкционишу све за које утврде да су се, у току изборне кампање, бавили незаконитим радњама, сматрају у Социјалдемократској партији, преноси агенција Мина.

Лист Дан је објавио да је функционер цетињског одбора Демократске партије социјалиста Рајка Касом нудила новац пред локалне изборе у пријестоници у замјену за гласове за ту странку, о чему, како су навели, свједочи аудио-снимак који је у понедјељак објављен на YоуТубе.

Тај и слични случајеви, сходно препорукама Европске комисије захтијевају ефикасну реакцију надлежних државних органа и санкционисање свих актера, уколико су се бавили незаконитим радњама, оцијенили су из СДП-а.

„Немамо конкретне примјере оваквих радњи, а уколико их буде учинићемо све да буду ефикасно и у складу са законом процесуирани“, поручили су из СДП-а.

Према њиховим ријечима, такви случајеви потврђују да постоји страх ДПС-а од губитка власти „али смо увјерени да наши суграђани неће дозволити да било ко, на незаконит или неморалан начин, злоупотребљава њихов радни или и социјални положај и потребе и тако утиче на њихову изборну вољу“.

„Грађани Цетиња ће на достојанствен и демократски начин, масовном подршком истинским опозиционим партијама, показати што је боље за Цетиње – смјеном досадашње власти ДПС-а“, изјавили су из СДП-а.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here