Насловна Политика СДП: ДПС-у преостало само да повампирује страшила

СДП: ДПС-у преостало само да повампирује страшила

3
ПОДИЈЕЛИ

Да не би причали о превари поводом накнада за мајке, о повећању ПДВ-а, повећању акциза, да не причамо о чињеници да се члановима криминалне групе из ДПС-а и даље омогућава да не служе казне и да се ругају правди, ДПС-у је преостало само да повампирује страшила, јер им је то једина одбрана, саопштили су данас из СДП-а, реагујући на саопштење ДПС Петњица који их је позвао „да постављају питања ДФ-у, чуварима Милошевићеве идеологије „крви и тла“.

Ви по селима налазите ратне другове из деведестих да поново дестабилизујете Црну Гору. Забављате грађане лажном дилемом јесу ли неки међу вама већи лопови или неки од њих издајници? Нема ништа добро, ни код лопова ни код издајника. То што смо подржали ваш отклон од политике рата не значи да смо вам опростили непочинства. И тада смо знали да вас је виша сила натјерала да направите отклон, и да је ваша једина застава гусарска, а једина идеологија новац. Многи међу вама су крали и док су служили четницима и данас када им се наводно противе. То је суштина ваше политике. Узели сте новац, много вам је и углед. Не само што вам не припада, него вам се и не слаже са сатом,“ каже се у реаговању које су пренијели медији.

Били сте чувар мултиетничког склада као што је Маровић био чувар будванске имовине

„Рећи за себе да сте били непоколебљиви чувар мултиетничког и мултивјерског склада у Црној Гори је горе него када би ваш иделог и шеф криминалне групе Маровић, рекао да је увијек био непоколебљиви чувар будванске имовине,“ казали су из СДП-а и додали:

„Огавна је та ваша потреба за тако бескрупулозном лажи гдје себе представљате заштитницима оних које сте прогонили. Та безочна лаж вријеђа поново жртве ваше политике. Вријеђа Бошњаке које сте хапсили, мучили и убијали, вријеђа антиратне активисте које сте тукли због чувања образа Црној Гори, вријеђа породице 164 момка који су страдали на Дубровнику, ако вам већ није до 130.000 страдалих у ратовима које је водио ваш београдски шеф за кога сте говорили да је ‘најбоље што се српству могло догодити’. Као што су четници били нацистички, тако сте и ви били Милошевићеви послушници. Отуда ваљда потреба да четнике проглашавате почасним грађанима.“

3 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Као што су четници били нацистички, тако сте и ви били Милошевићеви послушници. Отуда ваљда потреба да четнике проглашавате почасним грађанима.“
  ……………. vam se na glavu ustaskocrnogrsku!

 2. 0
  0

  Мени нема већих страшила и већих људских грдила (част изузецима) од ових национал-социјалиста из СДП!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here