Насловна Политика Савковић: Грађани Црне Горе да изађу на протест и подрже мајке!

Савковић: Грађани Црне Горе да изађу на протест и подрже мајке!

2
ПОДИЈЕЛИ
Жељка Савковић

Дана 24. августа 2017. године испред Скупштине Црне Горе у Подгорици, са почетком у 13 часова, кориснице накнада за мајке са троје и више дјеце организоваће протест против срамне одлуке Владе Црне Горе да укину право мајкама на новчану накнаду.

Жељка Савковић из Кординационог одбора мајки позвала је све мајке „да сада када су се увјериле да више нема накнада, да је новим Законом о извршењу одлуке Уставног суда учињена таква дискриминација према мајкама, вријеме је да се пробуде и да изађу на протесте!

Савковић наглашава да мајке треба, у духу старих Црногорки, храбро стану у одбрану доживотно стеченог права или ће да се препусте времену, које ће и даље бити вријеме потчињености и вријеме животарења“. 

Она додаје „ако вам је будућност вас и ваше дјеце, то што ћете гледати да вас хоботница, која је посљедњих тридесет година порасла до огромних размјера, прогута заједно са вашом породицом, онда гледајте, а уколико хоћете освјетљен поглед у будућност, онда све мајке дођите у Подгорицу са својим породицама, 24. августа да одбранимо наше доживотно стечено право.

Из Одбора позивају све грађанке и грађане Црне Горе да изађу на протест и подрже мајке.

ПОДИЈЕЛИ

2 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Draga gospođo,ne mogu se stvari stalno parcijalno riješavati u Crnoj gori jedna po jedna kako kome zaškripi.Niko od vas nije podržao DF(ja nisam DF-ova)na protestima nego ste se i kad ste počeli svoja okupljanja distancirali od DF koji je htio riješiti sve probleme u Crnoj gori a sav problem se zove DPS .Na kraju taj isti DPS je i dalje na vlasti zahvaljujuči vama kojima je poslije izbora oduzeo ono što je dao prije svi mi znamo da DPS i ova kvazivlast ne poštuje minimume stečenog i međunarodno priznatog prava nego vrijeme ne računa od Hrista nego od Mila i sve šro im ne odgovara i gdje mogu pljačkati mijenjaju zakone.Tako je i sa zakonom o porezu na imovinu gdje ljudima koji su kuće pravili još u SFRJ naplačuju duple poreze zbog neposjedovanja građevinske dozvole koja tad po zakonu nije bila potrebna(prigradska i seoska nasaelj) da ne nabrajam dalje sve njihove pljačke samo jedinstveni front može riješiti sve naše probleme jer od vašeg okupljanja nema ništa čim padne prva kiša.Pa sad razmislite dokle će amebe držati DPS na vlasti.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here