Насловна Издвојено Шавив: У „државном удару“ учествовали Руси, израелски консултант, српски жандар, агенти ЦИА-е...

Шавив: У „државном удару“ учествовали Руси, израелски консултант, српски жандар, агенти ЦИА-е и ловачко друштво

4

Маркентишки стручњак из Израела Арон Шавив оптужио је ДПС да је заробио све институције и да их је злоупотријебио током октобра, објављено је данас на фејсбук страници Демократског фронта. Он је напоменуо да Црна Гора није држава са владајућом партијом већ да је ДПС партија која има државу.

Шавив је казао да ДФ у овом тренутку његов клијент, али да је веома заинтересован да ради за њих у предсједничкој или некој другој кампањи.

„Постоје двије теорије у вези са оним што се десило у Црној Гори 16. октобра. Прва теорија би хтјела да повјерујете да је ријеч о пропалој руској операцији у коју су умијешани израелски политички консултант, одметнути српски жандарм, бивши агент ЦИА агент и неки сељаци са ловачким пушкама. Ако ишта има да се научи из недавне прошлости је да руске војне операције нити овако изгледају, нити пропадају.

Друга је теорија да су црногорске власти – суочене са катастрофалним изборним поразом – на брзину саставиле најгору теорију завјере икад сковану. Вјерујем да сви докази – или њихов недостатак – иду у прилог овој посљедњој,“ рекао је Шавив и нагласио:

„Црна Гора није држава са владајућом партијом, то је партија која има државу. ДПС је претворио све државне институције, безбједносне службе, локалне власти и државна предузећа у филијале партије, а селективна употреба тужилаштва и агенције за антикорупцију за сузбијање и застрашивање опозиције је само додатни примјер.“

4 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Interesantno:

  – Milosevicevi saradnici su bili iz Izraela.

  – Karadzicevi saradnici su bili iz Izraela.

  – Dodikovi saradnici iz Izraela.

  – Evo i DF angazuje saradnike iz Izraela.

  Cudo jedno, svi pro sovjetski politicari i pokreti angazuju saradnike iz Izraela.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here