Насловна Политика „Шарли“: Нађена чаура је из БиХ

„Шарли“: Нађена чаура је из БиХ

0
ПОДИЈЕЛИ

Тачно је да је спорна чаура, која је пронађена након напада у Паризу, пореклом из БиХ, потврдио је за Н1 заменик министра одбране БиХ Живко Марјанац.

Brazil France Newspaper Attack

„Произведена је 1986. године у Игману из Коњица, а данас ова муниција постоји у складиштима Оружаних снага, али и у сваком другом домаћинству које има оружје“, каже Марјанац.

У складиштима Оружаних снага врши се попис наоружања, материјално техничких средства, који би требало да покаже да ли је стање у магацинима у складу са оним на папиру.

Прошлогодишња пљачка 600 пуњења за гранате из војне базе Крчмарице надомак Бањалуке, није добила епилог званично, мада су у први мах суспендована два припадника Оружаних снага БиХ, наводи Н1.

„Корупције има и ван Оружаних снага БИХ, Крчмарице нису први случај крађе, и ОС БИХ и Министарство одбране не могу бити ван тога“, рекао је Марјанац, новинарима на Божићном пријему у Бањалуци.

Подсетимо, раније данас јављено је да је пронађена особа у Бугарској, за коју се зна да је у неколико наврата контактирала једног од браће Куаши.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here