Насловна Поглед Шарли Ебдо!

Шарли Ебдо!

0
ПОДИЈЕЛИ

Шарли Ебдо афера има многе карактеристике једне ,,false flag“ операције. Напад на канцеларију карикатуриста био је дисциплинован професионални напад те врсте, која се може довести  у везу са високо обученим специјалцима. Осумњичени, који су касније убијени, оставили су утисак особа које су склоне прављењу грубих грешака, и високом степену непрофесиноалности. Као да су у питању два различита скупа људи.

sarli ebdo

Обично су исламски терористи спремни да умру у нападу, два професионалцa који су упали у Шарли Ебдо одлучни су били да побјегну и успјели су у томе. Њихов идентитет је наводно откривен ,,случајно“, јер је један од њих наводно испустио личну карту.Таква грешка није у складу са професионалним нападом и подсјећа ме на неоштећен пасош пронађен чудесно међу рушевинама двије куле Свјетског трговинског центра који су служили да се утврди идентитет наводних 9/11 отмичара.

То је вјероватно закључак да је лична карта остављена у бјекству била лична карта једног од браће Куаши, практично гледано простака, касније убијеног од стране полиције, а од кога ми никада нећемо ништа чути, а не лична карта професионалаца који су напали Шарли Ебдо. Важна чињеница која подржава овај закључак је извештај да је трећи осумњичени у нападу, Хамид Мурад, наводно возач кола за бјекство, када је видио своје име како кружи на друштвеним медијима као осумњиченог, схватио опасност, па се брзо пријавио полицији како би се заштито елиминације од стране снага безбедности.

šerif kuaši

Хамид Мурад каже да има гвоздени алиби. Ако је тако, враћамо се на ,,false flag“ теорију. Власт ће морати да каже да упркос томе што није у реду у вези Мурада, били су у праву о Куачи браћи. Алтернативно, Мурад би могао бити присиљен или мучен за некакаву исповјест која подржава званичну причу.

Амерички и европски медији су игнорисали чињеницу да се Мурад предао за заштиту од ликвидације као терористу, јер има алиби. Гуглао сам Хамид Мурад и све што сам нашао (12. јануар) је да главни САД и европски медији извјештавају да се трећи осумњичени  предао. Разлог за његову предају је изостављен из извештаја. Вијест да се Хамид пријавио, пренесена је на начин који је дао кредибилитет његовом наводном ,,саучесништву“ у нападу на Шарли Ебдо. Ни један САД мејнстрим медиј није извјестио да се осумњичени предао јер има необорив алиби.

Неки медији само пријавио Мурад предају у наслову без покрића у извештају. Списак који сам гуглао укључује Вашингтон Пост,  Ди Велт, Си Ен Ен, Еј Би Си, Франц прес.

Још једна слагалица у званичној причи која остаје непријављена по престижним медијима је наводно самоубиство висок рангираног члана француске судске полиције која је имала важну улогу у Шарли Ебдо истрази. Из непознатих разлога, Хелри Фреду, полицијски званичник укључен у најважнијој истрази у животу, одлучио је да се убије у његовој полицијској станици 7. јануара или 8. јануара (оба датума се помињу у страним медијима) у сред ноћи док је писао свој извештај о истрази. Гугл претраживање од 13. јануара неће пронаћи никакав  извјештај америчких водећих медија о овом догађају. Алтернативни медији га преносе, као и неке новине у Британији, али без сумње или помена, да ли је његов извештај нестао. Званична прича је да Фреду је боловао од „депресије“, али нема доказа о истој. Депресија је стандардно објашњење мистериозних смрти које имају узнемирујуће импликације.

Још једном видимо да амерички штампани медији и ТВ служе као министарство пропаганде за Вашингтон. Умјесто истраге, медији понављају Владину невјероватну причу.

Зашто би муслимани били бијесни од карикатура у паришком часопису више него стотине хиљада Муслимана убијених од стране Вашингтона и његових француских и НАТО вазала у седам земаља током протеклих 14 година?

nato vs russia 2

Ако су муслимани хтјели да постигну циљ карикатура, зашто не доносе накнаду злочина из мржње или парнице?  Замислите шта би се десило са Европском часопису који се усудио да сатирие Јевреје по рецепту Шарли Ебдоа. Заиста, у Европи су људи у затвору због питања тачности холокауста, што само потврђује сваки аспект ове тезе.

Реалније је да муслимани поднесу тужбу француском суду за људска права, и  принципом јеврејске заједнице добију парницу. Убијање људи само доприноси сатанизацији муслимана, резултат који само оправдава ратове Вашингтона против муслиманских земаља.

Ако су муслимани одговорни за напад на Шарлие Ебдо, који су циљ онда постигли? Никакав. Заиста, напад се приписује муслиманима. што је прекинуло француске и европске симпатије и подршку за Палестину и европског противљења САД  ратова против муслимана. Баш недавно Француска је гласала у УН са Палестином против САД-израелског блока. Ова тврдња о француској независној спољној политици је појачана недавној изјави предсједника Француске да се економске санкције против Русије требају укинути.

Јасно, Француска је показивала превише независност спољне политике. Напад на Чарли Ебдо служи да се Француска врати под контролом Вашингтона.

teroristicki_Napad_SAD

Неки тврде да су муслимани довољно глупи да ,,пуцају себи у главу“ на овај начин. Али како да помиримо такву наводну глупост са наводним муслиманским 9/11 и Шарли Ебдо професионалним нападима?

Ако верујемо званичну причу, напад на САД  9/11 показује да су 19 муслимана, углавном Саудијци, без икакве власти или подршке обавјештајне службе, надмудрило не само свих 16 америчких обавештајних агенција, Савет за националну безбедност, Дика Чејнија и све неоконзервативце на високим позицијама широм америчке владе, и безбедност аеродрома, већ и обавештајне службе НАТО-а и израелског Мосада. 

Прича Шарли Ебдоа једноставно не пије воду. 

Неки који мисле да ће експерти  рећи да се ,,false flag“ напад у Француској био немогуће извести без сарадње француске интелигенције. Извјесно је да америчке обавјештајне слижбе имају више контроле над француским колегама, чак и од самог предсједника француске. Операција Гладио доказује ово. Највећи дио владе Италије није био упознат са чињеницом да бомбашке нападе спроводе агенти ЦИА-е, а не комунистичке групе. А све се радило како би на изборима, љевица остала без своје најјаче партије. 

Американци су биједно лоше информисан народ. Сва историја је историја False flag операцијe. Ипак Американци одбацују такве операције као доказане „теоријe завjере“, које само доказују да влада успjешно испирa мозак, па су тако остављени без могућности за препозавањем истине. 

Американци су најистакнутији међу заробљеним народима.

Ко ће их ослободити?

Пише: Др Пол Крег Робертс бивши секретар Трезора за економску политику и уредник Вол Стрит Журнала.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here