Насловна Мозаик Санкције „срећу“ кваре: Руси направили машину за разбијање демонстрација, а ЦГ режим...

Санкције „срећу“ кваре: Руси направили машину за разбијање демонстрација, а ЦГ режим не може до ње

1
ПОДИЈЕЛИ

Руска компанија Калашњиков, најпознатија по својој јуришној пушци АК-47, представила је нови производ – возило за разбијање демонстрација.

Како преноси Танјуг позивајући се на АП, ријеч је о оклопном камиону названом „Штит“, на чији је предњи дио, налик булдожеру, закачен челицни штит, који се зависно од терена може скупљати или развлачити. Калашњиков је возило описао као најнапредније такве врсте у свијету.

На самом врху штита је водени топ, а камион посједује и отворе за пушке које испаљују сузавце и гумене метке, затим заслјепљујућа свјетла, звучнике за мегафон, као и полицијске сирене.

За репресивни црногорски режим, који током последњих великих демонстрација у Црној Гори, крајем 2015. године, није презао од најбруталнијих полицијских мјера прекидања протеста, ово возило би, чини се, било пожељна „играчка“. Међутим, на жалост режима, куповина „разбијача демонстрација“ неће бити могућа, услед санкција, које је марионетска црногорска власт „ударила“ Русији, пратећи слијепо пронатовске налоге.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Već se DPS ,preko Azerbejďžanaca,raspituje pošto je mašina.I đe ima da se ukrade.
    Nabavljena je farba i brusilica da se skine serijski broj

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here