Насловна Политика Само Јоница уз Милића у посланичком клубу

Само Јоница уз Милића у посланичком клубу

6
ПОДИЈЕЛИ

Предсједник Социјалистичке народне партије Срђан Милић изгубио је већину у посланичком клубу, након што је уз њега једино стала посланица те странке Снежана Јоница, сазнаје Побједа.

Посланички клуб СНП-а након раскола у тој партији, када је формирана Демократска Црна Гора Алексе Бечића, броји шест посланика и поред Милића и Јонице сачињавају га посланици Александар Дамјановић, Данко Шаранчић, Данијела Марковић и Радосав Нишавић.

Ипак, према поузданим сазнањима Побједе, Милић рачуна на већину у Главном одбору који, по Статуту СНП-а може да покрене питање повјерења предсједнику партије. Међутим, и поред најава Милића, сједница Главног одбора још није заказана.

Кризу у странци која тиња још од Конгреса одржаног крајем 2014. године, отворио је шеф посланичког клуба Александар Дамјановић, откривши јавности детаље са неформалног састанка на којем је дио функционера експлицитно затражио оставку Милића. Дамјановић је уз Алексу Бечића био Милићев противкандидат на прошлом Конгресу.

“Био је састанак групе забринутих представника странке, изнијели смо предлоге да се ствари морају рјешавати радикално”, рекао је Дамјановић. По тумачењу извора Побједе из СНП-а,“радикално рјешавање“ значи: или оставка Милића или нови раскол у СНП-а.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Navikli su se na raznorazne privilegije, od Milovog „kanabea“ preko „šatro“ srpskih skupova od Podgorice do Beograda pa do preskupih „euro“ dnevnica po Briselu i Strazburu!

  2. 0
    0

    ČIM MANJE KOMUNJARSKIH SATELITA REŽIMA TIM BOLJE ZA NAROD .PODMUKLI MILIĆ VEĆ JE ODRADIJO OPELO TIM KOMUNJARAMA.TA TAKOZVANA STRANKA MORA DA NESTANE ZAJEDNO SA DRPSOM SA KOJIM IH VEŽE STALJINOV I BROZOV ŠINJEL.GLOGOV KOLAC ZA KOMUNJARE JE PREMALO!!!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here