Насловна Политика Шахмановић: Нијесам за улазак Црне Горе у ЕУ и НАТО

Шахмановић: Нијесам за улазак Црне Горе у ЕУ и НАТО

5
ПОДИЈЕЛИ

Предсједник Општине Плав Орхан Шахмановић, након повратка из Грозног, саопштио је да је уговорио конкретне инвестиције са Чеченијом.

Шахмановић је казао да се у посјети Чеченији, гдје је три дана боравио са лидерима ДФ Андријом Мандићем и Миланом Кнежевићем, није бавио политиком.

Каже не зна да ли је Рамзан Кадиров покушао да утиче на БС да не иде у колалицију са ДПС након избора.

Шахмановић је, у емисији „Жива истина”, рекао да ће Чеченија бити важан инвеститор у Општини Плав.

Шахмановић, који је и члан ГО БС, казао је да није за улазак Црне Горе у НАТО и ЕУ.

On je рекао да никад није чуо од партијских колега да се Кадиров мијешао у унутрашње ствари Црне Горе и унутарпартијске ствари БС.

Од званичника Чеченије мени је речено да је наша ствар гдје ћемо да се опредијелимо, те да се они не мијешају у унутрашње ствари Црне Горе. Хоће да помогну нама, а ако ми не желимо помоћ, ни то није проблем. Нико нема новца за бацање, врло је тешко доћи до средстава да се сиромашна општина извуче из тог стања”, казао је Шахмановић, наводећи да има информације да када Кадиров нешто обећа, да он то и испуни.

“Очекујем да у понедјељак већ кренемо у конкретнији посао. Сигурно је да ћемо радити један или два вјерска објекта, да ће финансирати куповину имања бивше фабрике „19. децембар” и да ће инвестирати у жичару. То су милионски пројекти”, казао је Шахмановић.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Бог да чува Орхана и све његове. Рационалан човјек, националиста, жели добро свом народу, а не по цијену да комшији цркне крава. Памтимо и не заборављамо добре поруке. И Скендер прије њега је поштовљао комшије, долазио и у Брезојевице на Бадње вече и на Мурино 30. априла. За поштовање. Орхан је пошао корак даље и саопштио оно што Скендо ипак није смио. Здрави били обојица.

  2. 0
    0

    Iha… Miline ove. Ravnogorci pronasli rent-a-Bosnjaka, „brata muhamedanca“, i uzivaju dok zbori ono sto njihove usi zele da cuju, u mrsavoj nadi da bi mogao da pocijepa BS (u „normalnim“ prilikama, skratili bi ga za glavu); brat muhamedanac igra kako Ravnogorci sviraju, u mrsavoj nadi da bi mogao izbjeci sudsko gonjenje. Nego, sad kad su se, u Crnoj Gori, Srbi i Bosnjaci pomirili, kakav je zajednicki stav Mandica i Sahmanovica, dvojice narodnih prvaka, o Herceg Novom, Strpcima, Bukovici, Kaludjerskom lazu… Srebrenici? Do kad ce ljubav da traje?

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here