Насловна Политика САД увеле санкције Додику

САД увеле санкције Додику

4
ПОДИЈЕЛИ

Сједињене Америчке Државе увеле су санкције Милораду Додику, председнику Републике Српске, сазнаје „Блиц“.

Санкције против Милорада Додика подразумевају забрану путовања у САД и замрзавање имовине на тероририји САД, као и у свим земљама које се буду придружиле санкцијама, наводи лист.

Не знам да ли је информација да сам стављен на америчку црну листу тачна, јер ниједан званични документ још нисам добио. Али, очекујем тако нешто“, рекао је Додик за „Вечерње новости“ у реакцији на сазнање „Блица“.

Додику је америчка амбасада у Сарајеву у децембру одбила захтев за визу, након најава да је председник РС позван на инаугурацију новог председника Доналда Трампа.

Такође, амбасада у Сарајеву је поводом обележавања Дана РС објавила да сматра да је у питању „кршење владавине права“, јер нису поштоване одлуке Уставног суда БиХ.

Из амбасаде је поручено да одговорни „морају да одговарају“.

4 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Dictionary za manje upućene : “ vladavina prava „, eufemizam za svako pravo Alijanse i satelita da krše prava đe gođ im volja, a da za to ne odgovaraju; „vladavina “ je zapravo suštinska odrednica kretenskog idioma, koja njima daje pravo da vladaju u tuđim zemljama, onako kako ne mogu u svojim!
  Da milom ili silom ućeruju vladavinu prava onima, kojima vladaju.
  Ovde je jedino čudno, kako Srbi, mimo svakog drugog, ne mogu da shvate da je vladavina prava, tekovina, jadan!?
  Zločinačke Alijanse kojoj je vladavina prava isprijed prava, svakog interesa koji nije interes Alijanse Zla, po su svijeta jadom zabavili!!!

 2. 0
  0

  CESTITKA GOSPODINE DODIG!KOME OVA ODLAZECA KAMARILA NIJE UVELA“SANKCIJE“TAJ NIJE NORMALAN,UVLAKAC JE ILI ROB.VECINA SU PUSTO ROBLJE.TO JE KAO ONA STARA RIJEC POSTOVANJA“SRETNE TI RANE JUNACE“!

 3. 0
  0

  Republika Srpska je nesalomljiva i ničeg se ne boji.Pokušala je Turska 400 godina da nas slomi nije uspjela.Pokušala je Austro Ugarska 40 godina nametanjem tzv Bosanske nacije nije uspjela.Pokušala je NDH genocidom da nas uništi i nije uspjela.Pokušao je Tito kolonizacijom u Vojvodinu da nas iseli i nije mu uspjelo.Pokušali Muslimani i Hrvati da nas 1992 eliminišu i nije uspjelo.Pokušao NATO bombardovanjem 1995 da nas na koljena baci i nije uspio.
  Pokušavaju dušmani sa svih strana da nas razbiju ali ne mogu….jer kao što kaže naš premijer Dodik : Ne može nam niko ništa jači smo od sudbine“.

 4. 0
  0

  Имаће Додик шансе да иде у Америку. Посебно ће ме радовати кад буде лидер свих Срба.
  Кола неолибералног шљама који је о јаду забавио свијет, посустају, остају без точкова.
  Биће промјена по свијету, и Срби ће имати шансу да покажу ко су. САМО МУДРО БЕЗ КРВИ!
  ЖИВЈЕЛИ ДОДИК, ПУТИН И ТРАМП!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here