Насловна Политика САД притискају земље које се противе санкцијама Русији

САД притискају земље које се противе санкцијама Русији

1
ПОДИЈЕЛИ

Помоћница америчког државног секретара за европске послове Викторија Нуланд изјавила је данас да САД врше притисак на Мађарску, Грчку и Кипар, чији се лидери противе санкцијама Русији.

504027

Влада Сједињених Америчких Држава врши притисак на европске земље које се противе увођењу санкција Русији, изјавила је Нуландова у америчком Сенату.

„О овим питањима и даље разговарамо са Мађарском, Грчком и Кипром“, рекла је Викторија Нуланд, додајући да ће наредних дана посjетити једну од ових земаља.

Нуландова је, ипак, примијетила да су те земље, упркос јавном противљењу, подржале санкције против Русије у Савету Европске уније.

Према њеним ријечима, САД су већ започеле консултације са европским партнерима о даљим санкцијама против Русије, уколико она „настави да дјелује на Истоку или другим дјеловима Украјине, не спроводи Мински споразум или присвоји још територије“.

1 КОМЕНТАР

 1. 0
  0

  Evro je u maju prosle godine bio 1.40 ,a dans 1,07,dramatican gubitak

  Razgovara simpazna u zoloskom vrtu sa svojim paziteljem.Dobio sam poruku da rijesim krizu u euro zoni,u stvari zaduzenje zemalja koje imaju evro kao platezno sredstvo.da li ste vi ljudi sigurni da ste postali od nas mjmuna ili od glupih ovaca ,kaze majun svom pazitelju.

  Cuje li se nesto u mediima ili od politicara o urusavanju jedinstvenog novca i niko ne smeta to ,nema ni rijeci od politicara,iako se ovdje elegntno euro rusi kao rublja prosle godine,medjutim to je bilo sa rubljom a sta je ovdje u pitanju?Jednostavno sve sirovone od nafte do ruda su u $,a to znaci skuplji uvoz a kada je uvoz skuplji sve je skuplje.tako „nezavisna“ Evropa placa danak ujku Semu,a Nuland je samo tu da skrene paznju sa vaznih stvari.
  Ko je na potezu u Eu sada ,jedna zena koja se zove Marija Le Pen ,sef Nacionalnog fronta,koja je obecala da ce u slucaju pobjede na predsjednickim izborima Francusku izdvoiti iz zone evra i uvesti ponov franak.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here