Насловна Друштво САД и Јужна Кореја формирају јединицу за ликвидацију Ким Џонг Уна

САД и Јужна Кореја формирају јединицу за ликвидацију Ким Џонг Уна

1
ПОДИЈЕЛИ

Оружане снаге Јужне Кореје и амерички специјалци планирају да формирају специјалну јединицу која ће бити задужена за ликвидацију сјевернокорејског лидера Ким Џонг Уна, у случају почетка борбених акција на полуострву, наводи агенција „Јонхап“, позивајући се на изворе у јужнокорејској војсци, преноси „Спутњик“.

Како је наведено, планирано је да бригада, бројности од 1.000 до 2.000 људи, буде формирана већ ове године, као и да амерички војници у њој буду под командом јужнокорејске војске.

Медији преносе да су се Вашингтон и Сеул ове године договорили да повећају број маневара. Пред припадницима специјалне бригаде је задатак да ликвидирају више војних званичника и политичко руководство Сјеверне Кореје у случају почетка рата.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Ово је још један политички неодговоран, криминалан и потпуно глуп потез западних будалетина! Кад овако јавно објавиш да спремаш тајну јединицу криминалаца која би требало да ликвидира легалног лидера једне земље, нормално је да лидер којег желе да убију формира своју јединицу за одбрану. А како је напад увек најбоља одбрана, логично је очекивати да, у циљу спречавања атентата, припадници његовог одбрамбеног одреда почну да нашироко рокају организаторе и планере његове ликвидације, где год стигну. Кад ускоро почну да падају празноглаве купусове главе из политичког врха, који су укључени у планирани атентат на лидера НДР Кореје, из у САД и Ј. Кореји, онда ће се надићи нова дрека идиотских медија против „диктатора“ из Пјонгјанга, који, је ли, из чиста мира ликвидира „недужне“ политичаре са Запада!?

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here