Насловна Политика Русија: Нек дођу САД, да видимо ко је бољи (ВИДЕО)

Русија: Нек дођу САД, да видимо ко је бољи (ВИДЕО)

0
ПОДИЈЕЛИ

Заменик руског министра одбране Анатолиј Антонов изјавио је да се нада да ће се колеге са Запада и САД прикључити првим Међународним војним играма.ruska armija

Он је навео да је ред да се покаже “ко је бољи“ у војним снагама, и да се нада да ће због тога учествовати и колеге из Западне Европе и САД, преноси Тасс.

“Верујем да ће доћи време када ће наше колеге из Западне Европе и САД-а одлучити да се такмиче са нама. То је изазов за њих. Ми смо спремни да покажемо војне домете, да видимо ко је моћнији“, навео је он.

Антонов је изјавио да многе земље не желе да учествују у такмичењу због војно-техничких проблема.

“Такве игре би показале борбене способности модерне војне технологије. Искрено, нису све земље одлучиле да дођу, не само због политике, већ и због војно-технолошких проблема. Неке државе нису криле да ако би у такмичењу изгубиле од Русије, њихова опрема би имала мањи извоз, што би их довело до губитка милиона“, навео је он.

Скоро 60 тимова из 17 земаља ће учествовати на Међународним војним играма, које ће организовати Русија у августу.

“Прве Међународне војничке игре укључиваће 57 тимова из 17 земаља и 20 група посматрача из шест земаља које ће представљати Европу, Азију, Африку и Латинску Америку“, навео је шеф руског Генералштаба Валери Герасимов.

Међународне војничке игре биће одржане у десет руских војних база. Поред руске армије, на такмичењу ће учествовати и тимови из Анголе, Јерменије, Венецуеле, Индије, Казахстана, Кине, Кувајта, Монголије, Таџикистана и Србије.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here