Насловна Поглед Рудан: Ако годинама широм света убијаш туђу децу, старце, жене и рушиш...

Рудан: Ако годинама широм света убијаш туђу децу, старце, жене и рушиш им домове, зашто се чудиш кад смрт дође по твоје дете?

2
ПОДИЈЕЛИ

Живот у свијету у коме живимо нормалном је човјеку неподношљив. Огавна, лицемјерна интерпретација истине шири се Куглом попут еболе. Њемачком тренутно ступају чланови покрета “Домољубни Европљани против исламизације Запада.” Скраћено ПЕГИДА. То је скупина људи коју подржава један од осам Нијемаца.

vedrana rudan6

Кренуло је од Дресдена па према Кeлну. Нема никакве двојбе да ће “Домољубни Европљани” одомољубити читаву Европу иако се на њих у домовини Хитлера пуца из моћног оружја. Кад су марширали Дресденом погасила су се свјетла оперне куће Семперопер. Ни у Кeлну нису боље прошли. Славна Катедрала остала је у мраку.

Да није трагикомично било би комично. Њемачка открива своје право лице. Она је ксенофобична земља пуна мржње према другачијима. Треба ли бацати дрвље и камење на Њемачку која се ипак гашењем свјетла бори против мржње? Што рећи о Француској у којој се тијело мале Ромкиње покопало на гробљу тек кад је то постало брејкингњуз? Да прича о мртвој ромској дјевојчици није постала “хит” њено би тјелешце било бачено у смеће гдје већ лежи тко зна колико мртвих француских цигана.

Не тако давно читали смо како Талијани са аутобуса скидају “цигане”, ови наводници су заиста спрдачина али ај да будем пристојна, па су их депортирали у непознато. О мржњи коју сваки “цивилизирани” Европљанин, о Америма боље не говорити, осјећа према “исламизацији” све је познато. “Исламисти” су терористи. У Ираку зато јер нису имали атомску бомбу али су је могли имати. У Ирану зато јер имају атомску бомбу. У Пакистану. У Либији. У Тунису. У Сирији. У Афганистану…

Како се исламизирала и циганизирала Европа није посве јасно, али јест како се демократизирају исламске земље. Беспилотним летјелицама, убијањем стотина тисућа дјеце, убијањем њихових вођа, згражањем западних медија над састављањем са црном земљом једне школе у Пакистану. Сви бисмо требали знати колико је том приликом погинуло дјеце, ја сам тај број заборавила. Нитко од западних новинара не спомиње колико десетака тисућа школа су са “терористичком” земљом саставили амерички и европски “домољуби” док су исламске земље ослобађали од “терориста” с нагласком на ослобађању од нафте.
Европски, амерички, израелски и остали “домољуби”, тко би их све набројио, који нам већ десетљећима продају тезу како ће нам исламисти терористи доћи главе пробудили су у Њемачкој и Француској чудовиште које из глава Нијемаца и Француза никад и није изашло. Мржња према другима и другачијима оно је што свака нација у себи чува као зјеницу ока свог. Модерни свијет одавно се подијелио на нациће који се данас зову “домољуби” и жидове који се данас зову “исламисти”.

Могу ли ја која из дна душе мрзим сваку мржњу и манипулацију бити сретна јер су, док су њемачким улицама марширале сподобе пуне зла, била угашена свјетла на једној катедрали и једној опери? Зашто нас зајебавају? Да Амери, да Европљани, да Израел, да су сви они у рат против ислама кренули гашењем свјетла данас не би Њемачка улазила у мрак.

Питам се питам, ако годинама диљем свијета убијаш туђу дјецу, старце, жене, рушиш им домове, мориш их глађу и жеђу, уништаваш им сва људска права, зашто се чудиш кад смрт дође по твоје дијете?

“Исламизација Запада”, флоскула и алиби за злочинце којима још није довољно исламске и циганске крви, није закуцала на врата Запада. Или бар не онако како то ми “западњаци” заслужујемо.

Можда још имамо времена, можда још није касно? Европа би морала упалити сва свјетла и погледати се у огледало. У њему ће видјети Хитлера како се задовољно смијеши: “Домољуби моји, а гдје би мени био крај да сам имао телевизију, интернет, беспилотне летјелице, еболу…”

Гдје би му био крај? Коме то Нијемци, коме то Запад продају фору да је Хитлер мртав

2 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here