Насловна Политика РПЦ предвиђа рођење Четвртог рајха

РПЦ предвиђа рођење Четвртог рајха

1
ПОДИЈЕЛИ

Излазак Велике Британије из Европске уније говори о појави Четвртог рајха, изјавио је протођакон Руске православне цркве Андреј Курајев.

„У Европи се рађа Четврти рајх, јер је уједињена Европа без Енглеске свакако хегемонија Немачке“, изјавио је Кураје у интервјуу за „Интерфакс“.

Он је додао да такав развој ситуације у ЕУ иде на руку САД, али не и Русији. Према мишљењу протођакона, ослабљена Европска унија биће „још беспомоћнија пред упутствима из Вашингтона“.

Велика Британија се са своје стране „одриче од статуса светске државе и постаје мала острвска земља“, истакао је представник Руске православне цркве.

1 КОМЕНТАР

 1. 0
  0

  Мислим да Андреј није у праву.
  Они који су планирали и организовали два свјетска рата, за премјештање центра моћи из Лондона у Америку, гдје су страдали највише Германи и Словени, планирају и трећи рат.
  Германима је сво то зло подваљено од уљеза унутра. Нијесу то били Њемци.
  Као што је нама подваљен Тито и екипа око њега.

  Ни Енглези нијесу ти који су толико утицајни. То је глуп, прљав острвски народ, руља коју су довели у ред, кад су послије Наполеонових ратова утврдили центар моћи у Лондон Цити.
  Натан је прије 200 година изјавио: није важно ко је на трону империје. Важно је ко штампа и контролише новац. Ја то радим. Значи, Натан је био цар Империје. Исто се може рећи за оне који штампају Америчке доларе, и много других валута.
  Тако су освојили и Јапан, увели им систем да престигну културно Европу за 25 година.

  Изгледа да су се између себе посвађали, тако да су им се планови искомпликовали.
  Али по пророчанствима ће завладати свијетом. Антихрист, кога су већ изабрали 1992, треба да влада три ипо године. Али послије великог зла у цијелом свијету.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here