Насловна Насловна Рожаје: За Бајрам склонили заставу Црне Горе

Рожаје: За Бајрам склонили заставу Црне Горе

9
ПОДИЈЕЛИ

rozaje

Током вјерског празника Бајрама, који се славио од прошлог петка до понедјељка, на згради локалне управе у Рожајама није било црногорске заставе на јарболу на којем се стално налазила од стицања црногорске независности.

У том периоду на згради се налазила само бошњачка застава, преносе медији.

У Одјељењу безбједности су саопштили да нијесу примијетили да на јарболу општине није било црногорске заставе, те да због тога нијесу предузимали никакве мјере из своје надлежности.

Предсједник општине, Ејуп Нурковић, је казао да није знао да ли је или није била црногорска застава окачена на згради локалне управе. Он је рекао да је барјак у петак, иначе први дан прославе Бајрама, оборио вјетар који је дувао тога дана у Рожајама.

9 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  SKANDAL.
  Ne postovanje drzave Crne Gore.
  Nadam se, ovo se nece desavati nakon RUSENJA DPS hobotnice sa vlasti.
  Nema tolerancije za ne postovanje simbola drzavnosti Crne Gore.

 2. 0
  0

  Zanimljivo je kako sad nema „ni traga ni glasa“ svim onim dežurnim patriotama“ koji nas svakodnevno zasipaju svojim šovinizmom i tobožnjom „ljubavlju i brigom“ prema Crnoj Gori!

 3. 0
  0

  Nece titogorci (srpski otpadnici) da se svadjaju sa bosnjacima (srpskim otpadnicima), glavna ljubav koja ih spaja je mrznja prema narodu od koga su otpali.

 4. 0
  0

  Kako ste krenuli još malo pa će te govoriti i tvrditi da su kinezi otpali od Srbije i da su u dalekoj, samo vama znanoj, prošlosti bili dio srpskog naroda. Pošto su Crnogorci srpski spartanci, vojvođani srpski atinjani, Kinezi bi mogli biti … ajde pomognite malo! Dajte neki predlog. Možda bi Kinezi mogli biti srpski vitamini, lilmuni… ili nešto drugo.

 5. 0
  0

  „Crnogorski patriota“ nam je održao „predavanje“ i o Kinezima i o limunima, „prosuo“ usput malo šovinizma, ali ni riječi o uklonjenoj cg zastavi u Rožajama! Neće da uvrijedi istomišljenike u mržnji!

 6. 0
  0

  Које сте ви будале.
  Бошњаци не мрзе циљано Србе. Чекали су да сазрете и политички артикулишете своје циљеве како би сарађивали. Увидели да од тога мема ништа, да је међу вама све брав до брава спреман да гласа сваку профитерску олош и шљам који га искрено мрзи, те вас са правом презиру.
  Не знам због чега се толико бусате. Мора да је због тога што сте невиђене будале.

 7. 0
  0

  Сасвим сам сигуран да Србија није на никаквом губитку ако вас препусти Црногорцима. Нек вас носе са све Ристом Радовићем.
  Ко вас бре шиша!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here