Насловна Друштво Рожаје: Локалне власти привеле имама који је „трн у оку“ Бошњачкој странци

Рожаје: Локалне власти привеле имама који је „трн у оку“ Бошњачкој странци

0
ПОДИЈЕЛИ

Јуче је у Рожајама, како незванично сазнајемо, ухапшен имам Салих еф. Мурић заједно са још неколико мјештана.

Вијест се раширила друштвеним мрежама, а према наводима, полицијска патрола је дошла без икаквог налога, а по позиву локалних моћника (полицијска управа, локална самоуправа, мјесна заједница) да обезбиједи пролаз конзорцијуму концесионара да илегално превезу дрвну грађу путем који је под спором.

rozaje-1

„Ухапшени су и други наши џематлије који су били присутни“, стоји у обавијести коју је, замоливши да се вијест подијели на мрежи, написао Џемат Баћ.

Вијест је брзо проширена, а подијелио је на свом Фејбук профилу и члан Предсједништва ДФ-а, Небојша Медојевић, истичући да су „овог човјека ухапсили удбаши Рафет Хусовић и Кемал Пуришић из Бошњачке удбашке странке, и то за новац који су добили од мафије“.

Коментаришући навод на мрежи, многи мјештани Рожаја пружили су подршку ухапшенима, наглашавајући да је имам посебно у задње вријеме политичких превирања у Бошњачкој странци, био „трн у оку“ руководству странке.

„Ово је план Бошњачке странке и поробљене Исламске заједнице у ЦГ да ставе Салих еф. под њихову чизму. Све хоџе су успели у убаце у машину криминала и сви их добро слушају осим Салих еф. који је све ове године показао да је слободан и усправан човјек. То овим рожајским шпијунима издајницима смета и зато покушавају да и њега увуку у њихов круг криминала“, један је од коментара обавијести.

rozaje

Како незванично сазнајемо, након саслушања, рожајски имам Салих Мурић и још неколико мјешана пуштени су кући.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here