Насловна Друштво Ротшилди месец дана пре масакра купили и „Liberation” и „Charlie Hebdo“

Ротшилди месец дана пре масакра купили и „Liberation” и „Charlie Hebdo“

0
ПОДИЈЕЛИ

sarli-ebdo3

Како пише хрватски портал croactive.net заташкана је истина о власницима париског сатиричног недељника „Charlie Hebdo” који је након масакра властитих новинара итекако профитирао.

Само месец дана пре масакра – власници „Charlie Hebdo” су постали Ротшилди које хрватски портал назива „мрачном илуминатском обитељи, једном од оних које господаре свијетом”.

Према писању холандског економског магазина „Quote”, власништво над Charlie Hebdo” откупила је банкарска породица Ротшилд и то након подужег већања јер сви чланови овог мистериозно – утицајног клана наводно нису били за то.

rotsild porodica

„Највише се томе опирао мој ујак Барон Едуард де Ротшилд” рекао је за „Quote” један од млађег нараштаја у банкарској породици Филип де Ротшилдилд.

Ротшилди су крајем прошле године (само месец дана пре масакра) постали већински власници и француских дневног листа „Либерасион” који је саиздавач и „Charlie Hebdo”.

„Charlie Hebdo” је уочи те куповине (продаје) био пред банкротом с тиражом од око 60 хиљада примерака док је након масакра тираж повећао на невероватних 20 милиона примерака.

Ротшилди су једна од најстаријих масонских лоза света. Сматра се да су исценирали и финансирали све ратове прошлости и да су познати по свом сатанистичком погледу на свет.

rotsild porodica 1

Указујући на ово, хрватски портал пише: „Не можемо се отети дојму да је масакар у Паризу, уз остале глобалистичке планове, успоставе новог свјетског поретка, те бруталне зараде на овом часопису, масакар послужио и као једна врста ритуалног жртвовања. За Ротшилде се вежу многе мистерије, а постоји теорија да гдје год дођу Ротшилди ускоро падне и нека крвна жртва. Зар може бити случајно да се масакар догодио након само мјесец дана након преузимања овог листа? Сумњамо”.

Породица Ротшилд је масонска породица која тврди да су њени припадници Јевреји. Али, они нису Јевреји већ је необорива чињеница да су Хазари.
Они су се – подсећа хрватски портал – под водством краља 740. године прешли на јудаизам због чега и дан данас тврде да су Јеврејии.

Ротшилди су најбогатија крвна лоза данас у свету и предводе Ашкенази Јевреје. Они су своју позицију, како стоји у тексту хрватског портала, „изградили преко лажи, манипулација, убистава и политике ‘завади па владај’.“

rotsild firme

Њихова лоза је уграђена у краљевске породице у Европи, а такође и у следеће породице: Astor, Bundu, Collins, DuPont, Freeman, Kennedy, Morgan, Oppenheimer,Rockefeller, Sassoon, Schiff, Taft, i Van Duun.

Зна се да Ротшилди не допуштају својој деци да се жене или удају за неког ко није „њихове” крви. Дакле, увек и баш увек све се догађа унутар саме породице Ротшилд.

Они држе већину капитала света у својим рукама преко властите банке, али и управљају светским моћницима преко својих тајних фондација и организација.
Инфилтрирали су се у Европу, а покровитељи пословања су им били Аустрија и Британија чиме су дошли до самог врха.

Маyер Ротшилд је уздигао породицу и његова стратегија била је једноставна – задржавање посла и дискреције, као и опсега пословања унутар породице.
Ротшилди су предводници масонерије на целој планети па су тако из сене укључени баш у сва светска збивања и наравно стварање детерминисаног хаоса, што напад на „Charlie Hebdo” у својој бити и јесте.

Исценирана представа за масе, стварање хаоса, сукоб цивилизација и убиство вере, почетак рата и успостава новог поретка, све је то баш у стилу масонске породице Ротшилд…

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here