Насловна Друштво Ристић: Да је расписана потерница био бих ухапшен

Ристић: Да је расписана потерница био бих ухапшен

0
ПОДИЈЕЛИ

Држављанин Србије Немања Ристић, осумњичен да је један од организатора наводног терористичког напада 16. октобра, на дан избора у Црној Гори, казао је да га „нико не гони и да за тим нема ни разлога јер“, како тврди, није повезан са дешавањима у Црној Гори, преноси Н1 телевизија. 

Поводом фотографије Ристића у друштву руског министра спољних послова Сергеја Лаврова, он је казао за ту ТВ кућу да не види ништа спорно у томе, те да су све оптужбе на његов рачун лажи.

„Мој адвокат је био у Црној Гори прије четири, пет дана и није расписана никаква потјерница, јер ако је неко расписао неку Интерполову потјерницу прије мјесец дана значи да би тај био ухапшен. Ја се само помињем у списима гдје сам лажно оптужен од стране Александра Синђелића“, тврди Ристић.

Према речима Ристића, српска полиција га, досад није позивала на саслушање због истраге у Црној Гори, а да ли је имала разлога, како преноси Н1, нису могли да утврде пошто МУП није одговорио на њихова питања.

Иначе, национални централни биро Интерпола Подгорица је почетком мјесеца на захтјев Врховног државног тужилаштва Црне Горе, како су саопштили из те институције, расписао црвену потјерницу Интерпола за Ристићем због сумње да је један од организатора стварања криминалне групе која је планирала да изведе терористичке нападе на дан избора у тој земљи.

ПОДИЈЕЛИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here