Насловна Друштво Резолуција се руга НАТО интеграцијама

Резолуција се руга НАТО интеграцијама

1
ПОДИЈЕЛИ

Предложена резолуција о подршци учлањења Црне Горе у НАТО једна је од већих политичких глупости у посљедње вријеме, саопштио је посланик Албанске алтернативе, Ник Ђељошај.

Он је оцијенио да је тај документ све осим НАТО резолуција.
“Наиме у септембру, прије добијања позива, имала је неку логику, данас, кад је Црна Гора добила позивницу, почела је ратификација, резолуција значи покушај изругивања НАТО процесу”, навео је Ђељошај.

Умјесто да се Скупштина и Влада, како је додао, позабаве испуњавању стандарда заштите мањинских права које су преузели на себе, данас гледамо циркус, који покушава да побјегне од реалности.

“Посебно, око неиспуњавања захтјева за Општину Малесија, неимплементацију Закона о формирању општина у оквиру Главног града, гдје се дешава невиђено понижавање Скупштине, да законе који су изгласани, неко одлучио да их стави на чекање, ван снаге. Даље, бјежећи од обавезе да се Влада И скупштинска већина изјасни, осуди и на крају повуче Рјечник који је финансирала Влада”, наводи Ђељошај.
Он је навео да су се представници Црне Горе из иностранства већ изјаснили да треба повући Рјечник ЦАНУ-а, оцјењујући, да тај документ представља бламажу Црне Горе.

“Ова питања су озбиљно угрозила даље интеграције Црне Горе и умјесто циркуса и забављања грађана из скупштинске сале, препоручујем да се ова питања ријеши што хитније, јер угрожавање интеграција нећете спријечити резолуцијом, медијским спиновима да Ђуровић више неће бити предсједник ЦАНУ и тиме да се неће наставити рад на Рјечнику”, поручио је Ђељошај.

ПОДИЈЕЛИ

1 КОМЕНТАР

 1. 0
  0

  Овај је буцао дјелове црногорског рјечника у Скупћини уз по ђе који усамљени глас противљења и громогласну медијску тишину.
  .
  Хехе,има достина Црногораца(h) који стварно вјерују да ће учлањењем у NATO да некога зајебу,

  Краткорочно и гледано из перспективе жабе можда је то тако,али…

  Али увијек има једно „али“.

  🙂

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here