Насловна Насловна Режим кренуо на породицу и нејач: Два сата саслушавали Мандићеву сестру

Режим кренуо на породицу и нејач: Два сата саслушавали Мандићеву сестру

7
ПОДИЈЕЛИ

Пошто нису успјели да сломе лидере Демократског фронта из Специјалног државног тужилаштва прибјегли су новој тактици: малтретирању породице и нејачи. 

У недостатку доказа, али и свједока који све чешће одричу својих признања, те свједоче да су били под притиском тужиоца и били приморани да окриве невине људе, режим је одлучио да крене са малтретирањем породица чланова ДФ-а.

Два сата је тужилац Лидија Вукчевић испитивала сестру лидера Нове српске демократије и ДФ-а Андрије Мандића Ксенију Мандић Кљајић.

„Судија је испитивала Кљајић како успијева да нешто уштеди. Добро питање за овако опустошену земљу. Само је заборавила прије Ксеније да то исто пита локалне тајкуне, политичаре из власти и њихове другаре. Шта ће, мало је заборавна,“ написала је на својој фејсбук страници функционер ДФ-а Марина Јочић.

Поставља се питање колико је далеко спреман да иде режим у набављању непостојећих доказа и прогонећи оне грађане Црне Горе који желе да стану на пут криминалној власти, корупцији те да се успротиве даљем упропаштавању државе. Поставља се и питање је ли ико сигуран у држави Црној Гори.

7 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here