Насловна Политика Репресија достиже врхунац: Формирали нови предмет против Мандића

Репресија достиже врхунац: Формирали нови предмет против Мандића

6
ПОДИЈЕЛИ

Основно државно тужилаштво у Подгорици формирало је предмет поводом писма лидера Нове српске демократије, Андрије Мандића, Специјалном државном тужиоцу Миливоју Катнићу, саопштио је Врховни државни тужилац, Ивица Станковић, преноси РТЦГ.

Након наредбе специјалног државног тужилаштва о проширењу истраге против функционера Демократског фронта, Мандића и Милана Кнежевића, Мандић је у отвореном писму, уз негирање свих оптужби, поручио Катнићу да ће, како је навео, платити кад тад и да је под контролом бившег премијера Мила Ђукановића, поједних бизнисмена и обавјештајних служби.

“Надлежно Основно државно тужилаштво у Подгорици, формирало је предмет како би се утврдило да ли у изјавама предсједника Нове српске демократије има елемената кривичног дјела за које се гоњење предузима по службеној дужности”, рекао је Станковић Телевизији Црне Горе.

Он је потврдио да је добио писмо Кнежевића који од Врховног државног тужиоца тражи да отколни, како тврди, незаконито поступање специјалних тужилаца, Миливоја Катнића и Саше Чађеновића у поступку против њега у случају државни удар.

“Напомињем да је ријеч о документу који сам јутрос добио. Према овој притужби ћемо се у државном тужилаштву одговорно понијети и коначно долуку однијети након неопходне анализе и оцјене достављеног материјала”, појаснио је Станковић.

Он је поновио да је државно тужилаштво самосталан орган и да је законом прописано да се послови државног тужилаштва не смију вршити ни под чијим утицајем и да нико не смије да утиче на државно тужилаштво у вршењу његових послова.

6 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  KAO RAZJARENI LAVOVI, MILO ,,CARE,, STA TO RADIS, PUSTAJU TE TVOJI NALOGODAVNI NIZ VODU, ZAR TI NIJE JASNO, PA SVI SU TI U CRNOJ GORI MANDICI, JEDNOG HOCES DA UHAPSIS, ALI TI OSTAJE 599.999 MANDICA, STA CES SNJIMA…U SPUZ…STA JE PRLJAVA VLAST, GUBI RAZUM…NE PREZA,NEDAJ BOZE NI OD KRVOPROLICA, SAMO DA OSTANU U UDOBNIM FOTELJAMA SA CASOM SAMPANJCA..A NEKA NAROD GULI PREOSTALU KORU HLEBA…S T R A S N O!!!!!

 2. 0
  0

  Stankovicu formiraj predmete za TELEKOM , LIMENKA , KUPOVINA GLASOVA i sto sta drugo , ali ne smije se cackat mecka . Povuci se sa funkcije da dodje neko hrabriji .

 3. 0
  0

  E zamisli kakva su vremena došla , više ne smiješ Tužiocu ili Sudiji ni priprijetiti a da te ne kazne !
  Sa sjetom se śećamo vremena iz 90-ih kada je vaša politička misao vladala , mogao si raditi što ti je volja i nikom ništa , da švercuješ , kradeš , ubijaš civile , premijere , bivše preśednike , pa da ratuješ , prijetiš ..a plata 2-3 marke , eeee zlatna vremena .

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here