Насловна Насловна Реброња неће са Демократским фронтом

Реброња неће са Демократским фронтом

3
ПОДИЈЕЛИ

„Због крупних и темељних политичких и програмских разлика, између СДП и ДФ није могућа програмска сарадња“, изјавио је Алмир Реброња, потпредсједник СДП.

„СДП остаје посвећена окупљању прогресивних снага и појединаца, као најквалитетнијег одговора на дубоку политичку, економску и социјалну кризу.

За СДП ће Уставом дефинисани принципи грађанске, европске и евроатлантске државе остати темељне вриједности на основу којих ће и у наредном периоду градити своју политичку понуду грађанима Црне Горе“, налази се на званичном сајту СДП-а.

Реброња је нагласио: „Такође, понављамо да нећемо подржати кандидате ДПС-а и ДФ-а за предсједника државе.“

Подсјетимо, раније данас Демократски фронт је упутио јавни позив колегама из опозиције са предлогом да на предсједничким изборима треба да буде један заједнички кандидат испред опозиције. 

„Алмир Реброња из СДП већ одбио позив ДФ-а на обједињавање опозиције у борби за фер изборе и смјену режима. Они још чекају позив Марковића“, написао је Небојша Медојевић, посланик ДФ-а на свом Твитет налогу.

 

 

3 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Pa čovjek je samo rekao da neće podržati kandidata DF -a… Mislim da niti jedan stranački kandidata nema šansi protiv DPS – a.. Zašto? Zato što je narodu pun…… Seljačke filozofije cjelokupne opozicije.. Nestranački kandidat poput prof Đorđa Blažića bi mogao da stane na crtu Đukanoviću pod uslovom da svi oni koji zaista žele da skinu ovu fukaru s vlasti stanu iza njega. Narod sam treba da zaboravi na razlike koje nas dijele..

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here