Насловна Политика Даниловић: Ре Старт за нови почетак са Ђукановићем

Даниловић: Ре Старт за нови почетак са Ђукановићем

3
ПОДИЈЕЛИ

„Прије само годину дана Позитивна Црна Гора је демантовала СДП да ће услов за склапање коалиције у Подгорици бити НАТО интеграције. То је јавно саопштио предсједник Позитивне, а и убјеђивао нас у то приликом преговарања“, објавио је на свом фејсбук профилу функционер ДЕМОС-а Горан Даниловић.pozitivna 2

Он је подсјетио да је опозиција имала 36 посланика и Џавида Шабовића за прелазну Владу.

„Сада је неко промијенио плочу, ако је само плочу, и једини је кривац за властито политичко срозавање. Предсједник Позитивне је такође ДАН-у доставио аргументе и аудио снимке за срамну аферу „Снимак“ која је показала да су избори 2012. године, а и предсједнички потом били покрадени. Сада предсједник Позитивне каже да не би дозволио да се у Скупштини формира већина мимо изборне воље? Које воље? Покрадене?“, запитао се Даниловић.

Он истиче да подједнако збуњује став дијела опозиције да никад није постојало у парламенту 36+1 посланика који су подржавали прелазну владу, подсјећајући да су прелазну Владу тада предложиле колеге из опозиције.

„Међу њима сам био и ја, без обзира шта сам о томе мислио, јавно бранио и промовисао као опцију која је једногласно подржана на званичним опозиционим форумима! Зар није? И ако је већ јасно да више нема 36+1 опозиционих посланика, питам се коме се онда поново нуди прелазна влада? Зар се не нуди? Ако нас је СДП одбио, а зар није, ако је Позитивна спремна да брани покрадену већину на минулим изборима, а зар није покрадена, ако мањинске партије нису хтјеле да разговарају, а зар није тако, коме се онда нуди прелазна влада? Зар није јасно да се нуди ДПС-у? ДПС-у који нас је, како је било јасно након ДАН-овог писања о „Снимку“, покрао на изборима?

Ове тезе не треба додатно појашњавати јер је све у свјежем сјећању с почетка године! Пуна је и свјежа архива свих наших изјава“, закључио је Даниловић.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Pajović makar nije preletač i nije ukrao mandat, pa mozete onda zamisliti kakvi su ovi iz Demosa kad je Pajovic za njih moralna gromada

  2. 0
    0

    Хахаха, зезнуо их Пајо, неће довести усташу Кривокапића на власт. Спринт на сто метара Даниловића и Мандића чије је одредиште Ранков ректум се одлаже.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here