Насловна Издвојено Рат против владајуће елите много опаснији од сукоба са Русијом или Кином

Рат против владајуће елите много опаснији од сукоба са Русијом или Кином

1
ПОДИЈЕЛИ

Пише: Пол Крејг Робертс

Говор председника Трампа на инаугурацији је био објава рата против владајуће елите у Америци.

Трампов говор је појаснио да су амерички народ изиграли глобалисти, неолиберални економисти и неоконзервативци, који су их увукли у ратове широм света, како би владајући естаблишмент имао користи.

Ако се истина може рећи, председник Трамп је објавио рат, далеко опаснији за њега него да је објавио рат против Русије или Кине.

Интересне групе које је Трамп именовао као непријатеља су добро укорењене и навикле су да буду главне. Њихове моћне мреже су и даље на снази. Иако је републиканска већина у Белој кући и Сенату, већина оних који су у Конгресу одговарају владајућим интересним групама које обезбеђују њихова средства, а не америчком народу или председнику.

Војно-безбедносни комплекс, офшор-корпорације, Волстрит и банке, неће се повиновати Трампу. Као ни водећи медији, који су у власништву интересних група чију моћ изазива Трамп.

Заједно са глобалистима, ЦИА, офшор-корпорацијама, индустријама наоружања, НАТО естаблишментом у Европи, и страним политичарима који су навикли да буду добро плаћени за подржавање Вашингтонове интервенционистичке спољне политике, Трамп ће још против себе имати и лидере виктимизираних људи, црнце, хиспанце, илегалце, хомосексуалце и трансродне људе.

tramp

Ова дуга листа, наравно, укључује и беле либерале, јер су они уверени да је Америка станише белих расиста, женомрзаца, хомофоба и лудака са пиштољима. Што се њих тиче, ових 84% географске Америке би требало да буде у карантину или сахрањено.

Другим речима, хоће ли остати довољно добрих у популацији како би омогућили председнику да уједнини 16% америчких мрзитеља са 84% љубитеља?

Листа оних којима је Трамп објавио рат је дуга, иако постоји још оних који се могу додати.

Требало би да се запитамо зашто је 70-годишњи милијадер са напредним пословима, прелепом женом и интелигентном децом вољан да своје последње године проведе у невероватном стресу председништва, са стресним планом да стави владу поново у руке америчког народа. Нема сумње да је Трамп себе начинио метом за атентат.

ЦИА неће одустати и склонити се. Зашто би неко преузео на себе велики опоравак Америке, који је Трамп објавио, када је уместо тога могао провести своје преостале године неизмерно уживајући?

Без обзира на разлог, требало би да будемо захвални на томе, а ако је искрен, морамо га подржати. Ако буде убијен, ми морамо да извадимо своја оружја, спалимо Ленгли и убијемо свакога од њих.

Ако успе, он заслужује ознаку: Трамп Велики!

Русија, Кина, Иран, Венецуела, Еквадор, Боливија и било која земља која је на списку ЦИА за одстрел, треба да разуме да је Трампов успон недовољна заштита.

ЦИА је светска организација. Њени профитабилни послови обезбеђују приходе независно од америчког буџета. Ораганизација је у стању да предузме операције независно од председника или чак властитог директора.

ЦИА је имала око 70 година да се учврсти. Није нестала.

(Извор: paulcraigroberts.org, webtribune.rs, pravda.rs)

ПОДИЈЕЛИ

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Ovo je pravi patriota koji je u predsednistvo usao posto je zaradio milijarde u svojim kompanijama. Finansirao je dobrim delom sam kampanju, za razliku od ovog našeg nepomenika, koji je u presednikovanje ušao u dzemperu i bez dinara u dzepu, a sada posle tri decenije ima koliko i Trump… Najmanje a to je 2,5 milijarde dolara.
    A ti narode trpi cuti i jedi go..na, kad nemaš šta drugo.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here