Насловна Насловна Рат Ђукановићевог и Марковићевог клана на терену: Нова експлозија у Подгорици (ВИДЕО)

Рат Ђукановићевог и Марковићевог клана на терену: Нова експлозија у Подгорици (ВИДЕО)

5
ПОДИЈЕЛИ

Снажна експлозија у објекту у Улици Џорџа Вашингтона, у близини храма Христовог васкресења, пробудила је рано јутрос Подгоричане, а у нападу, према првим информацијама, није било повријеђених, али је причињена знатна материјална штета.

Како сазнаје портал ИН4С, у експлозији је оштећен објекат који се налази са дворишне стране зграде у близини храма Христовог васкресења.

Из Оперативно-комуникационог центра Управе полиције речено је да није било повријеђених у експлозији, али други детаљи нијесу саопштени.

Снажна експлозија узнемирила је станаре околних зграда и дијела града Преко Мораче. На објекат у истој згради је у новембру 2016. године такође бачена експлозивна направа.

Очигледно је да је у току евидентна борба за превласт у политичком систему између кланова Мила Ђукановића и Душка Марковића, који сада ратују и на „терену“, због чега су све учесталији бомбашки напади.

Једина разлика у односу на раније јесте што је некадашњи сукоб између Мојковачког клана и оног из Гранда промијенио главне играче. Наиме, сада је на мјесту шефа клана из Гранда Ђукановић, а Мојковчана – Марковић.

Иначе, Марковић је недавно казао како је безбједносна ситуација у Црној Гори – одлична.

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Nije nemoguce da radijator preuzme vlast u ce ge, sve je u njegovim rukama pocevsi od najvaznije (policije). Lomi mu je naivno ostavio vlast na cuvanje ali se vijerovatno zajeba jer je ovom zinula guzica.
  Moze se lako Lomiju djesiti da zavrsi ka Svijeto, da ga radijator pushti niz vodu. 🙂

 2. 0
  0

  Шта каже Бечић на ове подјеле? Како мисли закрпити ове црне рупетине по Црној Гори?
  Једино у креативном тиму Демократа фали онај синовац Мишка Вуковића.
  Пропало се са овом олоши.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here