Насловна Друштво Расвијетљено убиство Луке Милића: Ухапшен Немања Видмар

Расвијетљено убиство Луке Милића: Ухапшен Немања Видмар

0
ПОДИЈЕЛИ

Полиција је расвијетлила убиство Луке Милића и због сумње да је починио ово кривично дијело данас је, у консултацији са Вишим државним тужилаштвом у Подгорици, ухапшен Немања Видмар (24) из Подгорице.

vedran_002

„Криминалистичка обрада упућује на сумњу да је Видмар 30. јуна око 23,00 часа, у угоститељском објекту „Рајска птица“ у Подгорици, из револвера марке „Застава Магнум 357“ у правцу Милића испалио више пројектила од којих је Милић задобио повреде усљед којих је преминуо“, казали су у Управи полиције.

Видмар је у пуцњави задобио тешке тјелесне, а полицијски службеници, у координацији са тужилаштвом, предузимају мјере и радње на идентификовању особе која је пуцала у њега.

Увиђајем је руководио замјеник Вишег државног тужиоца у Подгорици.

„Изузети су предмети и трагови који су упућени на вјештачење у Форензички центар. Такође, приликом претраге пронађен је и одбачени револвер који је, како се сумња, употријебљен приликом извршења кривичног дјела убиство“, истичу у Управи полиције.

Полиција је прикупила изјаве од више особа које су присуствовале пуцњави.

„Против Видмара је данас надлежном тужиоцу поднијет посебни извјештај, као допуна кривичне пријаве, због основа сумње да је починио убиство. Тужилац је након саслушања за Видмара донио рјешење о задржавању до привода судији за истрагу Вишег суда у Подгорици“, казали су у Управи полиције.

Подсјећамо, Дневне новине су раније писале да је мотив обрачуна Милића и Видмара подјела новца од сумњивог посла.

Наводно, због убјеђења да је закинут у тој расподјели новца покојни Милић је, како је испричало више извора Дневних новина, претукао Видмара. У полицијским евиденцијама тај сукоб није процесуиран, али је сачињена службена забиљешка да се у једном локалу догодио инцидент у којем су учествовали, али су лице мјеста напустили прије доласка полиције.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here