Насловна Поглед Раковић: Ђукановић је цјепаница од човјека

Раковић: Ђукановић је цјепаница од човјека

3
ПОДИЈЕЛИ

У јучерашњем разговору са Радио Спутњик у емисији „Свет са Спутњиком“, која се тицала дијалога црквених делегација о канонизацији кардинала Алојзија Степинца, др Александар Раковић је кроз осуду фалсификовања историјских чињеница поменуо и црногорски сепаратизам и фабриковање лажне историје од стране режима Мила Ђукановића, његових квазиинтелектуалаца и осталих антисрпских медиокритета у Црној Гори.

Раковић се осврнуо и на Ђукановићев недавни говор у Никшићу када је осуо паљбу на званичну Русију и пријетио српској опозицији у Црној Гори. С тим у вези Раковић је нагласио: „Мило Ђукановић је потпуно изгубио разум. Тај човјек више није при себи. Прича глупости. Он је цјепаница од човјека“.

Поред тога, на јучерашњој конференцији за штампу „Политички прогон Срба у Црној Гори и неистомишљеника Мила Ђукановића“, која је одржана у Медија центру у Београду, Раковић је казао како је мултидисциплинарном научном методологијом потребно истражити психопатологију конвертита и утврдити шта људе људи попут Марка Перковића Томпсона и Мила Ђукановића нагони ка томе да острашћено дјелују против српског народа из ког су они или њихови преци потекли.

Читава емисија Радио Спутњика се налази на означеном линку.

3 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Nije on cjepanica!
  On je pocjepani, pohabani čovjek.
  Poharan … Sam sebe poharao, rasčovječio, kako je to najgore, bez duše ostao.
  Tranja!
  Čovjek nije.
  … Svakako!

 2. 0
  0

  Što se Srbi raspalili! Imate li vi svoju državu? Izgleda da nemate i svuđe NOS ZABIJATE što je i istorija pokazala! Što bi sa vašim snom o VELIKOJ SRBIJI? Što ne odbraniste Kosovo – srce Srpstva? Koju ste vi to bitku ikada dobili? Što se K . . . . E kad se od svojeg hladan bojite? Sređujte stvari u svoje dvorište i batalite se okruženja!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here