Насловна Политика Ракочевић поднио кривичну пријаву за куповину гласова

Ракочевић поднио кривичну пријаву за куповину гласова

0
ПОДИЈЕЛИ

Пуно нерегуларности, притисци, куповина гласова, уцијене, обиљежили су јуче завршене предсједничке изборе у Црној Гори.

Активисти Демократског фронта у Бијелом Пољу заједно са колегама из Демократа спријечили су куповину гласова у једном од највећих бјелопољских упоришта ДПС-а у насељу Недакусе.

Предсједник клуба младих ДНП Бијело Поље, и активиста ДФ  Радован Ракочевић је поднио и пријаву надлежним органима, након што је привођен због лажне пријаве активиста ДПС-а Бећировић Хариса.

Ракочевић је са својим колегама јуче открио штаб за куповину гласова у насељу Недакусе, која се одвијала у кући Бекташевић Ханкије. Храбрим понашањем и отпором, успјевали су да спријече грађане да уђу у ту кућу, док их у поподневним часовима Бећировић није лажно пријавио за узнемиравање, те су у рекордном року добили позив за саслушање у ЦБ Бијело Поље.

Подсјетимо, јуче је наш портал објавио да су привођени активисти и функционери ДФ, Јелена Кљајевић, Радован Ракочевић, и њихове колеге из изборног штаба Младена Бојанића, Марко Љујић, Марко Симоновић, Ведран Шуњаревић и Александар Срдановић.

Како сазнајемо, у поподневним часовима, након блокаде  куповине гласова, примјећено је појачано присуство разних сумњивих лица, који су покушали физички да се обрачунају са активистима из штаба Младена Бојанића, уз пријетње.

 

 

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here