Насловна Политика Ракочевић: Демос је народ, а не катанац!

Ракочевић: Демос је народ, а не катанац!

4
ПОДИЈЕЛИ

Демос у Бару није било који појединац, није ни одметнута група наших колега која је обила браву наших страначких просторија и ставила катанац на канцеларије. Била би то јадна и чемерна Странка ако би мјера успјеха био синџир на вратима и катанац од „кило и по“!, реаговао је предсједник ОО Демос Бар Александар Ракочевић на саопштење Сава Вујошевића члана Барског Демоса.


“Демос није Странка у којој се идеја мјери килажом гвожђа, отетим столицама и јавним уображењем да је довољно себе представити предсједником нечега. Демос је био и остаће Странка пристојних, васпитаних и упорних људи.

Није нам јасно да ли заиста колега Саво Вујошевић вјерује да је предсједник барског Демоса само зато што је уграбио кључ од канцеларије и што му је предсједник Демоса то благословио?,“ изјавио је Ракочевић и истакао:

„Демос ипак није катанац, није гола сила, није ни вријеђајући тон. Колега Вујошевић је, заједно са мном, до јуче презирао људе који се лажно представљају, бранио од њих и општинске институције и Цркве када је требало.
 То за кога је барски Демос видјећемо убрзо, након што свој став кажу наши чланови општинског одбора и локалне страначке Скупштине.

Видјећемо став барског Демоса и на страначкој изборној Скупштини у Мојковцу 27. августа. Не сумњам да ћемо умјети да одаберемо страну правде и истине али ћемо ипак још мало сачекати и допустити да људи појединачно гласају. Једно сигурно знам: Демос никад неће бити на страни калауза и лажног представљања, на страни примитивизма и агресије. Демос је народ, а не катанац!“

4 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Rakočeviću zasto si nervozan opusteno katanac je za Danilovica da ga zatvore da nemoze da prevari ko mladi lav Bozidara Bojovica cuvenog i da ga prevari i nasta i dalje prevari Mandica i DF i sad kad su mu krknuli katanac ovi iz Demosa odma nervoza nemoze STOP MILO I GORANE DOSTA JE BILO !

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here