Насловна Политика Ракчевић: Ваљда је СДП из свега извукао наук

Ракчевић: Ваљда је СДП из свега извукао наук

1
ПОДИЈЕЛИ

rakcevic

Предсједник УРА Жарко Ракчевић изразио је наду да владајућа коалиција неће постићи “још један трули компромис” којим би нанијела штету држави и њеним интересима.

Уколико се потврде незваничне информације и направи закулисни договор ДПС-а и СДП-а или неких опозиционих посланика, нанијеће се дугорочна штета државним интересима. Оно што се десило СДП-у протеклих мјесеци је посљедица штетних дилова и трулих компромиса и ја се надам да је то био довољан наук СДП-у да направи отклон од вишегодишње праксе саучесништва у штетним пословима по Црну Гору и грађане”, рекао је Ракчевић “Вијестима .

ДПС би данас на сједници Предсједништва требало да утврди будући однос према СДП-у, као и да се изјасни о њиховом захтјеву да промјени министре Вујицу Лазовића и Ивана Брајовића, уколико га до тада званично добије. СДП данас има сједницу Главног одбора, на коме би требало да дефинише тај захтјев.

“Вијестима” су у ДПС незванично рекли да су вољни на то ако СДП подржи владине одлуке о продужења закупа за будванску Краљичину плажу и Свети Стефан”, закуп “Мамуле” гласа за директора АНБ Дејана Перуничића.

Ракчевић је казао да овакве ствари не би смјеле бити основ за тајне ускостраначке договоре на уштрб општенационалних интереса.

Страначка трговина, указао је он, довела је до уништења једног од најпрепознатљивијих туристичких брендова на Медитерану, Светог Стефана и Милочера са плажама”.

Апсурдна је сутуација да офшор компанија не плаћа ни договорену цијену закупа и да се вољом владајуће врхушке смањује закупнина на 1,2 милиона еура, а да се суштински највреднији простор Црне Горе 350.000 квадрата, од Светог Стефана до Пржна поклања и претвара у забрањену зону за краљеве и краљице, којом управља офшор компанија”, навео је предсједник УРА.

1 КОМЕНТАР

  1. 0
    0

    Ne prdulecaj nego idi na proteste ako si opozicija. Sad ga je razočaro SDP jer radi ono isto što i on 98. godine. Sve su priče ispričane Rakčeviću ostali su samo protesti. Ideš li na proteste ili si sa režimom je ono ključno pitanje na koje moraš da odgovoriš..

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here