Насловна Издвојено Сепаратистичка свађа: Ко је препродавао заставе, а ко је патолошки лажов

Сепаратистичка свађа: Ко је препродавао заставе, а ко је патолошки лажов

4
ПОДИЈЕЛИ

Дарко Пајовић не само да је „преваром опозиционих бирача“ дошао до мјеста предсједника Скупштине него је и „патолошки лажов“, изјавио је предсједник Грађанског покрета УРА, Жарко Ракчевић.

Он је позвао актуелног предсједника Скупштине да јавности понуди доказе да је он зарадио 1.200.000 еура од предреферендумске продаје црногорских застава 2006. године и да су те заставе коштале по 10 центи.

„Уколико јавности не понуди доказе за своје тврдње треба истог часа да поднесе оставку и сачува позицију предсједника Скупштине ЦГ од подвала и лажи. Уколико то што је изјавио новопечени слуга власти буде тачно ја ћу истог часа напустити мјесто предсједника УРА“ казао је Ракчевић.

Он је подсјетио да док су Пајовић и Позитивна били опозиција, у октобру 2012. године, „биле су им одличне и најјефтиније 80 тих истих застава које су као Позитивна купил“и. Ракчевић је додао да им он сам није ни најмање сметао као предсједник Форума 2010 из којег су се „испилили, на несрећу свих нас и демократске Црне Горе“.

„Тачно је да је моја компанија пред референдум 2006. године увезла авионском пошиљком регуларно заставе чија је цијена коштања десетине пута већа од изнијетих лажи у Парламенту. Тачно је да редовне инспекцијске контроле нијесу нашле ништа незаконито у том послу. Тачно је да је готово 10.000 застава поклоњено пред референдум институцијама и људима који воле Црну Гору. Преко 5000 застава је поклоњено само Покрету за независност.Поносан сам што су се хиљаде застава вијориле Црном Гором тог маја прије десет година. Поносан сам што сам и на тај начин дао допринос обнови државности Црне Горе. Поносан сам и што то смета деструктивцима и заробљеницима прошлости, којима нажалост смета црногорска држава и црногорска застава. Са њима су и слуге оних који би да заробе цијелу Црну Гору и све њене грађане претворе у биједне лицемјере, попут овог који игра улогу спикера Скупштине Црне Горе“, казао је Ракчевић.

4 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Ovo je drska zamjena teza. ONAJ KO SE DIČI CRNOGORSTVOM, ONAJ KO SLOVI DA JE CRNOGORSKI PROVREDNIK I PREDUZETNIK, TREBALO JE DA NAPRAVI, A NE UVEZE, CRNOGORSKE ZASTAVE, DA UPOSLI MONTENEGRINE I MONTENEGRINKE, A NE DA PLACA I MATERIJAL, I IZRADU, I PREVOZ…
  Uvoziti drzavne simbole?
  To moze samo MNE svijest.

 2. 0
  0

  a ti NAIVAN. PONOSAN. pripravnik u politici pa nijesi znao ko će da vlada u ..neovisnu MNE. Rakčeviću da si pošten vrnuo bi se na mjesto šefa SDP. nego osnova novu novokompnovanu stranku došla ti potonja URA. dabogda

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here