Насловна Политика Ракчевић: Осјећамо стид због дивљаштва над гостима из Србије и Русије

Ракчевић: Осјећамо стид због дивљаштва над гостима из Србије и Русије

4
ПОДИЈЕЛИ

У само пар дана Црна Гора и Подгорица су европској и свјетској јавности представљени у најгорем могућем свијетлу. Осјећамо стид, срам и потребу за одлучном реакцијом због испада, дивљаштва и примитивизма показаног према спортистима и гостима из Русије и Србије, каже предсједник Грађанског покрета УРА,  Жарко Ракчевић.

rakcevic-zarko

Ракчевић каже да мржња и дивљаштво исказано гађањем гостију бакљама, камењем, упаљачима, столицама, бубрезима је застиђе, а не љубав према Црној Гори и националним тимовима.

Гостопримство и у муци су нам као дар и богато наслијеђе оставили наши преци. Не смијемо допустити ни због предака, ни због потомака, ни због већине навијача да ово зло и хулиганство остане некажњено. Због ових непријатеља Црне Горе и пропуста организатора љага је на образу свих нас и на образу наше Црне Горе. Огромне су и вишеслојне посљедице и нематеријалне и материјалне штете нанијете овим поступцима Црној Гори“, додаје Ракчевић

Уз дубоко и искрено извињење спортистима, гостима, грађанима Русије, Србије и цјелокупној свјетској јавности Грађански покрет УРА тражи најстрожије казне не само за виновнике овог дивљања , већ и за организаторе и надлежне за одржавање реда и мира“, закључује Ракчевић.

4 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Црна Гора је убрзала многе политичке процесе
  и захваљујући томе наша држава улази у …
  фазу озбиљне, одговорне и промишљене политике,

  изјавила је потредсједница странке Азра Јасавић
  на синоћ одржаној сједници

 2. 0
  0

  Ti i tvoji ste doprinijeli ovakvom divljastvu.Pokusavajuci da stvorite novu naciju kakva nikad nije bila na ovom prostoru.Dvije decenije sijete mrznju prema svemu sto je srpsko i pravoslavno. Posijali ste sjeme zla koje necete moci da kontrolisete.Stidite se.Sjedite dobili ste 1.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here