Насловна Мозаик Рајковић хит у Русији: Ето у друштву нашег голмана

Рајковић хит у Русији: Ето у друштву нашег голмана

0
ПОДИЈЕЛИ

Нашем голману Предрагу Рајковићу указана је велика част, у Санкт Петербургу биће у улози једног од асистената на жребу европских квалификација за предстојећи Мундијал у Русији, у друштву великана фудбала. А овом приликом се сликао са легендарним нападачем, Самјуелом Етоом.eto rajkovic

На суботњој церемонији од 17 часова по средњеевропском времену ће стати уз раме легендарном „Зуби“ Роналду, Фабију Канавару, Оливеру Бирофу, Дијегу Форлану и Самјуелу Етоу, са којим се већ дружио у петак у Константиновском дворцу.

Србија има европске и светске шампионе у фудбалу, ове титуле објединили су Милош Вељковић, Сергеј Милинковић-Савић, Немања Максимовић, Мијат Гаћиновић и Рајковић, ком је припала част да отпутује у Санкт Петербург.

„Поносан сам што ћу бити део жреба. Имао сам 11 година током Мундијала 2006. године, пажљиво сам пратио Србију и Црну Гору, нажалост, нисмо баш одиграли најбоље, надам се да ће се Србија боље показати у Русији 2018. године. Од малих ногу сам пратио Мундијал, велике играче и мечеве, имао сам велику жељу да будем део тога“, рекао је за сајт ФИФА Рајковић.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here