Насловна Издвојено Да Бог да: Предлагачи Резолуције, сјетите се Светог Петра Цетињског!

Да Бог да: Предлагачи Резолуције, сјетите се Светог Петра Цетињског!

8
ПОДИЈЕЛИ

„Mодерни јањичари као да не чују поруке ‘станите док одржимо опело погинулима од агресорке руке, станите док се припремамо за опела оних који умиру у најстрашнијим мукама на онколошком одељењу, а кривац за њихове муке је тај коме хрлите и кога славите’.“ казао је Гојко Раичевић, предсједник Мировног покрета Не у рат – не у НАТО,  дневном листу Дан поводом Предлога резолуције о подршци учлањењу Црне Горе у НАТО.

Раичевић је казао да су посланици Демократске партије социјалиста и њихових подржаваоца из осталих политичких групација, „нестрпљиви да покажу своју сервилност западним центрима моћи“, те да је то резултирало подношењем Предлога резолуције о подршци учлањењу Црне Горе у НАТО и тражењем ванредне сједнице парламента на којој би се расправљало о том документу.

„Из њиховог нестрпљења очито вири непознавање или пренебрегавање традиције народа којем макар формално припадају, следбеници Секуле Дрљевића заборављају на одговор народа после срамног Петровданског сабора 1941“, казао је предсједник Мировног покрета.

Он је изјавио да „модерни јањичари као да не чују поруке ‘станите док одржимо опело погинулима од агресорке руке, станите док се припремамо за опела оних који умиру у најстрашнијим мукама на онколошком одељењу, а кривац за њихове муке је тај коме хрлите и кога славите’.“

Предсједник Мировног покрета је указао на то да глорификација агресора иде до непојмљивог бесмисла.

Polozen vijenac u ulici Predraga Leovca 1

„Тако док фамилија Леовац обиљежава жртву палог хероја са Кошара, официра Предрага Пеђе Леовца, његови „класићи“ и старешине изводе срамну вјежбу названу ‘Одлучан одговор’, коју оцјењују ни мање ни више него НАТО официри!“ казао је Раичевић.

Он се директно обратио подносиоцима Предлога: „Помисле ли икад, предлагачи Резолуције и њихови помагачи, макар уз јутарње бријање, на завјетно писмо светог Петра Цетињског и своје претке… Трајно ослобођени стида и срама, ти НАТО колаборационисти, се диче ‘визијом и истрајношћу у остваривању стратешких спољнополитичких приоритета’ и сличним катедарским флоскулама.“

По ријечима предсједика покрета Не у рат – не у НАТО, гори од њих су само ови који их ћутке трпе и пате.

sv-Petar 02

„Слушајући деценијама лажи о бољем сјутра, сви заједно, и они који се не мире и кукавице које трпе криминалце на власти, ризикују да и они дочекају старост не само у јасно видљивом сиромаштву већ и постиђени и осрамоћени.

Чланство у евроатлантстку породицу криминалаца не доноси ништа добро; не би Енглези и Данци размишљали да изађу из ЕУ да оно вриједи. Посебно не вриједи жртве коју ЦГ плаћа. А сјетимо се тек срамног признања лажне државе Косово, гласања за улазак исте у УНЕСКО, санкција Русији и бројних других „компромиса“ које је црногорска власт урадила да би наводно отворила још једно „поглавље“, а заправо да би опстала још један мандат“, истиче Раичевић у изјави за Дан.

Он је закључио да ће се и „ово, ваљда, једном звати јуче. Стрпљен – спашен, рече мудро народ, а Бог ће тек своје рећи.“

8 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  To su koalicioni partneri lekica danilovica rakcevica i milica.A i becic je klasican nato igrac sram ih bilo olosi jedne prevarantske.

 2. 0
  0

  Još se ne zna konačna cifra stradalih od NATO agresije jer se narod još uvijek razbolijeva. Nisu stradali samo ni oni koji su bolesni. Šta je sa sterelitetom, koliko je tu naš narod nagrđen?! Šta je sa trudnoćama koje ne mogu da prebace peti mjesec pored sve brige i medicinske stručnosti? I to su posledice NATO agresije. Ne treba zaboraviti da tridesetogodišnjak koji se danas razbolijeva od raka je u vrijeme bombardovanja bio dijete – cio život mu je nagrđen njihovim zločinom.
  Zar je došlo vrijeme da se grlimo sa dušmanima? Da nećemo još i da im se izvinjavamo?

 3. 0
  0

  Mi ih hvalimo više no oni sebe. Gazimo sebe da bismo uzdigli dušmane. Bilo je ovakvih u istoriji i prije, samo se tehnika promijenila.

 4. 0
  0

  Sve ovo što nam se dešava je rezultat otuđenja od svoje vjere pravoslavne u periodu komunizma. Zato Bog neka čuva našeg mitropolita Amfilohija koji nam povrati nadu u spasenje. Sami ga je Bog poslao na ove obezbožene prostore. Na nama je da prihvatimo ili ne ovu mogućnost.Preostaje nam Molitva, za spas naš i zabludjele braće kojoj su trenutno draži šiptari, ustaše, nacisti….

 5. 0
  0

  Danasnja nauka psihologije je u velikoj mjeri rezultat nacistickih ekspirimenta desensitizacije, mind control itd. Poznato je da su glavni nacisticki naucnici zaposljeni u americkim sluzbama nakon drugog svjetskog rata. Zato nam NATO od 1999 pa naovamo postepeno namece nove psihosocijalne konstrukte.

  Autonomija u SR Yu, drzavna zajednica, zajednica nezavisnih drzava, nova zastava, novi grb, nova himna, maternji jezik, preimenovanje ulica, latinica, sankcije Rusiji, clanstvo u nato, zavrsni cin bi bio da crkvu okupiraju. Oni sve to rade malo po malo da je crnogorcima lakse sve to progutati. Sve rade smisljeno i smireno. Rusija ako zeli da zastiti svoj uticaj nad ovim prostorima imala bi mnogo laksi zadatak nego sto ga ima nato. Dobro Rusima, dobro nama. Bog i Rusija su nam oduvijek bili jedina nada!

 6. 0
  0

  Samo pođite do portala „Vijesti“ da vidite kako „rone suze“ za Englezima zbog toga što su Rusi izjednačili u poslednjem minutu!

 7. 0
  0

  Sve je vise ljudi koji ne mogu da imaju upalu mozga, da imaju meningitis ili da dozive mozdani udar, i sve to iz opravdanih razloga. Medju njima je i Milo i njegova kriminalna grupa.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here