Насловна Политика Раичевић: ДЕМОС наставља своје редовно дјеловање

Раичевић: ДЕМОС наставља своје редовно дјеловање

7
ПОДИЈЕЛИ

Суштина је да нелегитимна сједница није произвела релевантне правно-политичке посљедице, осим једне. Наиме, помпезно најављена „скупштина помирења“ је поцијепала странку што је била јасна намјера још од момента када је пуч званично започео, рекла је Тина Раичевић, чланица ГО ДЕМОС-а у саопштењу за медије.

„Имајући у виду да ДЕМОС са својим органима – Предсједништво, ГО и Предсједником Лекићем – наставља своје дјеловање, ми смо већ данас наставили наш нормалан радни дан.

Како немамо илузија да се у овој изрежираној представи тежи медијском ефекту уз разне самопромоције, и нама ће бити занимљиво да видимо који су то потези завјереничке групе који се најављују, а за које унапријед знамо да не могу да угрозе већ дефинисани правно-политички статус јединог легитимног ДЕМОС-а, који као такав суштински и формално постоји у регистру политичких партија. Дакле, ми сасвим спокојно пратимо развој догађаја и као до сада увијек спремни да због јавности демистификујемо све радње које су на нелегитиман начин усмјерене против ДЕМОС-а“, саопштила је Раичевић и додала:

Једино гдје смо дужни да у овом тренутку правно реагујемо јесте заштита од злоупотребе имена и обиљежја ДЕМОС-а, поступајући према постојећим прописима који регулишу ту материју.
ДЕМОС наставља своје редовне активности на укупном политичком плану Црне Горе, као и покретање иницијатива за консолидовањем и развојем општинских одбора. Уочавамо да је актуелна ситуација у ДЕМОС-у, након покушаја дестабилизовања и отимања странке, извјесно пробудила грађански потенцијал партије, те допринијела јачем активирању наших чланова.“

Тина Раичевић, чланица ГО ДЕМОС-а

7 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  leka i goga dva leptira…
  s lista na list,cveta na cvet…
  (s)udbina im je ista…
  demos je lotosov cvet

  dugine boje dobro im stoje…
  leptiri (s)udbe kroje…
  demos je cedo nemila
  (s)udba ga stvorila…

  na zdravlje ostatku😂😂😁

 2. 0
  0

  Ova nije ni člansku kartu Demosa uzela. Jedino ako joj nije Lekić dao pristupnicu negdje, nekako, uz neku kafu… Pa da niko ne zna. A ona diše uz URA-u. Šta ćeš.

 3. 0
  0

  Tako je Tina jos.jedan normalan radni dan jer se nista nije desilo a da je van statuta Demosa . A tamo neko ko je iskljucen i ko zeli da bude lider u nekoj svojoj novoj stranci treba ga preko suda ljubazno upoznati da je krivicno djelo uzimati logo partije Demos .

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here