Насловна Насловна Радуновић: Забављали смо се хранећи „ушно одјељење“ мафијашке хоботнице

Радуновић: Забављали смо се хранећи „ушно одјељење“ мафијашке хоботнице

10
ПОДИЈЕЛИ

„Двије године мафијашка хоботница води специјални рат против најопаснијег противника, против ДФ-а. Хапсе нас, пребијају, трују сузавцима, блокирају 350.000€ од средстава за изборе, монтирају судске процесе, покушавају да нам инфилтрирају удбаше у организацију…Прате нас и илегално прислушкују. И наше жене и мужеве. И нашу дјецу. И наше тетке и стрине. И наше возаче и секретарице“, навео је потпредсједник НСД-а Славен Радуновић поводом последњих информација из Тужилаштва у којима се наводе транскрипти „тајних“ разговора људи из ДФ-а.

„‘Ово није конвенционалан разговор, оставља се телефон…’, указао је тужилац. Специјални тужилац Саша Чађеновић казао је да овај разговор потврђује да се ради о стварању криминалне организације„, навео је Радуновић ријечи тужиоца Саше Чађеновића, уз опаску да је тај навод дефиниција лицемерја.

„Данима смо се ми из руководства Фронта забављали тако што смо у разговорима на ‘отвореној вези’, током протеста и у кампањи, хранили ‘ушно одјељење’ лажним информацијама, а онда чекали јутро, да видимо који ће од удбашких медија да објави ‘сензационалну вијест’. А, онда СДТ Чађеновић закључује: ‘Хм, ово није конвенционалан разговор, оставља се телефон… То потврђује да се ради о стварању криминалне организације.'“, написао је посланик ДФ-а на свом Фејсбук профилу.

„Одговараћете. Кад – тад!“, поручује Радуновић и додаје, на крају објаве да се наведеног разговора о коме је говорио Чађеновић и не сјећа.

Подсјетимо да је су јуче држављани Србије Александар Алексић, Перица Андрић и Милош Аћимовић свједочили су да су насилно хтјели да уђу у Скупштину Црне Горе, а Тужилаштво Црне Горе је са овим лицима закључило споразум о признању кривице за организовање „државног удара“. Између осталих доказа, тужилац Саша Чађеновић је навео разговор возача Андрије Мандића, Михаила Чађеновића са послаником Фронта Славеном Радуновићем, од 16. јануара, када је возач добио позив да се јави Специјалном тужиоцу. У том разговору Радуновић му саопштава да се чуо са братом, који је далеко и тражи од Чађеновића да се нађу без мобилних телефона и ван аута. Овакво комуницирање, како тврди специјални тужилац Саша Чађеновић, није уобичајено.

10 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Три “Срба“ и два Руса и два телефонска разговора довољни су да униште Црну Гору.

 2. 0
  0

  Nije normalno sto se bore protiv prisluskivanja a normalno je da ih prisluskuju…E Ovo je zemlja cuda u kojoj je sve izvrnuto naopacke, pascad pustena a kamenje svezano…

 3. 0
  0

  Radunovicu pooto si ti poznat po bistrini jedno pitanje za tebe.?
  Šta mislis ako Dps ne padne na prve izbore koji su 100 % blizu ! Koja grupacija ili partija nestaje sa politicke scene ili DPS ili DF?

 4. 0
  0

  Zemlja čuda, nego kako!??
  Ovo je jedina Zemlja na svijet cijeli, koja nije onoga čija je!??
  To bi isto bilo kad bi Engleska, Englezima tuđa, Zemlja Pikta bila!? Koji su Englezima njihovi Crnogorci.
  Pa je Engleska Zemlja Pikta, još i Škota, svačija, samo Engleza nije!?
  Pa nam se oni, koji o svakome više znaju, nego što taj zna o sebi – pa nam se oni, vjerovao ti meni ili ne, čudom ne mogu načuditi : Crna Gora, pa srpska nije!???
  Sedio ja sa raznima njima, svi se jednako čudili : Montenegro? Montenegro is not Serbian land!?? It is not possible!… Whereby???
  Nijesu mi povjerovali.
  Ubedio ih nijesam.
  Znaju oni da je Crna Gora srpska!
  … Znaju oni, Englezi su to!
  Znamo li mi? U Zemlji čuda, znamo li???

 5. 0
  0

  Vuko, sramota je da ne znaš padeže. Ne kaže se “ako Dps ne padne na prve izbore“ nego “ako Dps ne padne na prvim izborima“. Mnogo mi neozbiljno djeluješ. Daj nekome da ti napiše ono što misliš. Ovako para uši ovo neznanje na svakom koraku.

 6. 0
  0

  Како би било да се мало дохватите работе због које сам Вас и ја гласао.

  Срби,свога посла!

 7. 0
  0

  „Ушно одјељење мафијашке хоботнице“, није могао боље да опише ДФ. По налогу Брана и Џигија, Фронтовци су изгурали опозицију са избора у НК и омогућили „мафијашкој хоботници“ да избјегне сигуран пораз. Удбаши стари 🙂

 8. 0
  0

  Nekultura poslanika DF prema kolegama iz DPS u skupštunskom holu je za svaku osudu! Nekultura i zloupotreba prava prema političkim neistomišljenicima Stankovića isto tako nailazi kod nas normalnih za osudu! Dva ekstremna pola pro srpski i pro dpsovski se hrane mrznjom i podjelama! Gradjani i gradjanske partije su te koje trenutno čuvaju Crnu Goru od nemira , nacionalizma , primitivizma i svih nus pojava DF i DPS i Crna Gora treba da je srecna sto ima Miodraga Lekica!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here