Насловна Политика Радуновић: У случају ванредних парламентарних избора, уколико СДП наступи самостално, имаће подршку...

Радуновић: У случају ванредних парламентарних избора, уколико СДП наступи самостално, имаће подршку ДФ-а

3
ПОДИЈЕЛИ

slavenradunovic3

Из Демократског фронта су поручили, да Социјалдемократска партија треба да изађе из Владе и изазове нове парламентарне изборе. То је по Дф-у неопходно, уколико ДФ жели да сачува минимум политичке власти.

Тарзан Милошевић, политички директор ДПС-а је позвао СДП да изгласају неповјерење Влади, и тиме пријевремене парламентарне изборе.

Славен Радуновић, посланик ДФ-а, прокоментарисао је да је Милошевићева изјава храбрење бирача, послије добрих резултата на локалним изборима. Он је додао да ће СДП уколки наступи самостално, имати подршку ДФ-а.
,,Сигуран сам да неће имати подршку само ДФ-а, већ и осталих опозиционих партија јер мјесецима и годинама позивамо СДП да, уколико жели да сачува мининум политичке части треба да изађе из Владе и изазове нове изборе. Ово што ДПС последњих година ради грађанима је увлачење у дубиозу из које тешко можемо изаћи за ко зна колико година“, казао је Радуновић.

Супротна мишљења, Радуновић и Милошевић су изнјели и поводом утицаја ванредних парламентарних избора на евро интеграције Црне Горе. Милошевић сматра да би расписивање ванредних парламентарних избора значило успоравање тог пута, док посланик ДФ-а, који је и предсједник одбора за европске интеграције, има супротно мишљење.

,,Страх ме је да пошасти које Црну Гору на том путу највише успоравају, попут злоупотреба ресурса у предизборне сврхе, неадекватне и неефикасне борбе против организованог криминала и корупције зауставити процес, сада када су на дневном реду поглавља 23 и 24″, казао је Радуновић.

3 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  predavanje profesora Radmila Marojevića
  obavjestenja
  Sent: Thursday, November 21, 2013 12:48 PM
  Poštovani,

  Obavještavamo studente da će profesor Radmilo Marojević u petak 22.11. u 12h u Galeriji Univerziteta Donja Gorica održati predavanje na temu: „Noć skuplja vijeka“.

  Srdačan pozdrav,

  UDG

 2. 0
  0

  ,,strah te od mnogo toga I ZATO PODRŽAVAŠ ONE KOJI SU POMAGALI U NEČOVJEŠTVU,,. svi ste mi se smučili kad bude glasanje ja ću svoj g. list ISKRIŽATI da bude nevažeći

 3. 0
  0

  То вам је нова српска демократија – у савезу са оваквим типовима којима није ништа да сарађују са највећим србомрсцима! Свет је полудео, дефинитивно!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here