Насловна Насловна Радуновић: У Црној Гори више убистава него у Ал Капонеовом граду

Радуновић: У Црној Гори више убистава него у Ал Капонеовом граду

3
ПОДИЈЕЛИ

Потпредсједник Нове српске демократије Славен Радуновић оцијенио је да су убиства на црногорским улицама постала толико уобичајена појава да смо се сви већ навикли на информације о монструозним ликвидацијама.

Како је казао, изгубили смо осјећај за реалност када је криминал у питању, па би на тренутак требало да упоредимо статистику у Црној Гори са остатком свијета.

Наравно, нећемо „вријеђати“ црногорске криминалце и полицајце упоређујући их са европским колегама из држава сличне величине – Кипром и Луксембургом, већ ћемо одмах узети за примјер Чикаго, безбједносну црну тачку САД“, навео је Радуновић на свој Фејсбук профилу.

Он је указао да на новоизабраног америчког предсједника Доналда Трампа властима Чикага.

““Ако град Чикаго не буде успио да спријечи страшни покољ који се догађа, у 2016. години је било 228 пуцњава са 42 мртва, што је повећање од 24 одсто у односу на прошлу годину, федералце ћу да пошаљем тамо“. Градско језгро Ал Капонеовог града има 2.720.000 становника, што значи да се у просјеку на 64.700 људи догађало једно убиство. Ово је просјек под условом да су се сва убиства десила у центру града! А, ако се односе на област града Чикага (9.552.000 становника), што је више вјероватно, онда се једно убиство дешавало на 227.400 људи! Црна Гора има 624.000 становника, а у 2016. години се догодило 20 убистава, од којих чак 12 неријешених. Једна жртва на 31.200 грађана. У Чикагу аларм. А, у Црној Гори – „одлична безбједносна ситуација“. Нека нам Бог помогне“, закључио је Радуновић.

3 КОМЕНТАРИ

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here