Насловна Политика Радуновић: СНП и ДПС све лакше налазе заједнички језик

Радуновић: СНП и ДПС све лакше налазе заједнички језик

5
ПОДИЈЕЛИ

slavenradunovic

Славен Радуновић, посланик Демократског фронта, казао је, коментаришући изјаву лидера СНП-а Срђана Милића да они са којима је био у коалицији у Мојковцу желе да униште СНП, да је то далеко приоритета ДФ-а, већ да са СНП-ом желе да промијене тренутну власт, преносе „Дневне новине“.

„Кад се прича о резултатима избора гдје су опозиционе партије наступиле самостално, СНП се хвали успјесима. Резултатима у Мојковцу су незадовољни и СНП и ДФ. Дијелим мишљење Милића да би било боље да смо наступили самостално на протеклим локалним изборима. Нико нема приоритете да уништи СНП, али имамо приоритет да скинемо са власти оне који су тренутно ту“, казао је Радуновић, додајући да им је за то потребна помоћ СНП и остатка опозиције.

Радуновић је казао су га посљедњи потези СНП навели да помисли да та партија преговара са ДПС-ом.

„Неколико поступака које је посљедњих седам или осам дана направио СНП наводи нас на помисао да они са ДПС-ом налазе заједнички језик, што ми није драго да чујем. Јаз између опозиције и владајуће партије треба да буде непремостив за било кога из опозиције, а након смјене власти моћи ће се разговарати можда са СДП-ом“, закључио је Радуновић.

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Да, да! ,,Матерњи“, али нека СПП-овци буду људи па кажу који, српски или црногорски?

 2. 0
  0

  SNP i DPS su bili jedinstveni, to je samo privremeno bila ,tajna“ koalicija dviju stranaka. Pa sjetite se kako je bilo prije razlaza Milo – Momir!

 3. 0
  0

  Баш је ,,сјајна“ читава опозиција, у читавој овој причи, најбоље су им ПЛАТЕ!

 4. 0
  0

  SNP je sumnjiv sto nalazi zajednicki jezik s DPS a ti mozgu nisi sumnjiv sto oces da pravis koaliciju s SDP koji je isto na vlasti kao i DPS.Pa oni sumnjivi a ti castan!
  Povraca mi se ….

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here