Насловна Насловна Радуновић: Режим дише „на шкрге“ због бојкота опозиције

Радуновић: Режим дише „на шкрге“ због бојкота опозиције

12
ПОДИЈЕЛИ

Посланик ДФ-а Славен Радуновић казао је како је предлог резолуције коју је Чарлс Танок поднио Европском парламенту на усвајање, „доказ да је координисано дјеловање опозиције нерјешива енигма за Ђукановића и његов клан“.

Бојкот Скупштине од опозиције ствара велике проблеме режиму, који дише „на шкрге“ и приморан је да активира све своје Кацине, Таноке или Јањиће“, рекао је Радуновић за „Побједу“.

Како додаје, ставка из резолуције којом се надлежни похваљују за уредно одржавање избора „поред тужилачко-полицијско-медијске драме која је стварана у току гласања, довољан је разлог да озбиљан човјек даље не коментарише резолуцију“.

Надам се да је колегама из дијела опозиције који је партиципирао у влади „изборног повјерења“, након овог приједлога резолуције јасно да смо били у праву када смо их упозоравали да ће и добронамјерна колаборација с режимом само помоћи Ђукановићу да се лажно представи као демократски лидер“, рекао је он.

12 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Becic lekic milic rakcevic i krivokapic svoje cojstvo su pokazali ne zucnuvsi ni jednu rijec oko progona DF od ove vlasti jer ne smiju od stranih ambasada.Ovi poltroni i sluge bilo cije sto kevcu po citav dan po portalu sve vam je dzaba posteni narod nije lud sve vidi i sve vise podrzava DF.

 2. 0
  0

  Tako je Radunoviću!! Nema prekida bojkota, pa vrlo brzo nece ni na „skrge“ disati, i ako kad ih čujemo toboš vrlo lako mogu bez opozicije!!!

 3. 0
  0

  Kakav je ovaj Slaven Radunović odnarođeni politički austajder, nerealno. Da režim stvarno diše na škrge, valjda bi prvo uveo radnu obavezu u parlamentu, ukinuo plate i ostale stranačke dotacije onim političkim strankama koje bojkotuju skupštinu. Pa da vidimo koliko bi ovih oportunista iz doo „Opozicije“ tada bojkotovalo 😉

  Plate i ostale dotacije političkim strankama iz opozicije na godišnje premašuju 3 miliona evra. Mafijaški režim vam ih daje da bi ga vi zlostavljaji i primoravali da diše na škrge? Ajde Radunoviću ne sprdaj se časti ti sa ovim opljačkanim i prevarenim narodom.

 4. 0
  0

  Тако је Слобо,истину збориш!
  Радуновићу ,путујеш преко Рима за Лихтенштајн Монтенегро ерлајнзом,а помињеш нискобуџетни превоз и некакву јефтиноћу,па нујесмо ми овце јадан!
  Док је народа аветнога накривио си капу.
  Кукуј

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here