Насловна Насловна Радуновић: Противнике поштених избора хвата паника од протеста

Радуновић: Противнике поштених избора хвата паника од протеста

20
ПОДИЈЕЛИ

berane-13-jul-03

Потпредсједник Нове српске демократије Славен Радуновић одбацио је наводе премијера Мила Ђукановића да је примарни циљ опозиционих позива на јесење протесте стварање утиска о Црној Гори као наводно нестабилној држави, која не заслужује позив у НАТО.

Не, Ђукановићу. Она јесте нестабилна. Примарни циљ је да се омогуће поштени избори, што изазива највећу могућу панику у редовима хоштаплера који су научили да почињу изборне трке са +20 одсто гласова. А, потом ће бити онако како грађани буду хтјели – и око НАТО-а и око свега другог“, навео је Радуновић на свом Фејсбук профилу.

20 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Фер избори су основ демократије. Ако су они покрадени, свака одлука власти је нелегитимна. На поштеним изборима Мило не би добио преко 25-30%.

 2. 0
  0

  To je istina Slavene. Prije izbora svi su protiv vlasti i to javno pricaju onda fukara pokrade izbore a ANB pušti priču kako oni navodno krijući glasaju za vlast. I svi kao papagaji počnu to da ponavljaju i ponižavaju nesrećne ljude, umjesto da zaustave lupeža.

 3. 0
  0

  Једва чекам 27 септембар. Да видим какав ће изговор за пропаст протеста да смисле преваранти.

  • 0
   0

   Zar je potreban izgovor da se ne prihvati Medo sa pripatnom strankom kao Mesija? Uspio je da se nametne ostatku Fronta ali sa narodom to neće ići tako lako , čak štaviše, nikako !!

 4. 0
  0

  Ево најновијих резултата истраживања рејтинга политичких партија вршеног у периоду 29. јун-12.јул 2015 године. Истраживање је по наруџби једне партије радила Транспарентност Србија професора Гоатија на узорку од 1041 гласача из 17 општина. ДПС 43,2%; Демос 14,1%; Демократе 8,4%; УРА 5,2%; СНП 4,8%, БС 4,2%, ДФ 3,3 %; СД-И. Брајовић 2,8%, СДП 1,6%, Позитивна 0,8%…

  • 0
   0

   Nisu oni „naivni“ političari. Pokušaće da dovedu par slušanig muzičkih izvodjača i slikaće tih par hiljada ljudi, poslati sliku sa naslovom „DFizašao na ulice“ 🙂

  • 0
   0

   Нема логике узимати у обзир општине Андријевица, Шавник, Жабљак и Плужине на узорку од 1 000 испитаних. ДФ је на ивици цензуса, сва испитивања задњих мјесеци су то показала. Бечић је покупио добар дио бивших СНП-оваца, који су гласали за Фронт након што су Пеђа и Кнежевић напустили СНП. Имају Демократе простор да још порасту до избора, углавном на рачун Фронта који се осипа.

 5. 0
  0

  A što se osipa DF ovoliko i sto napada svu opoziciju i naziva ih izdajnicima meni ovo mirise na savez Nove sa Dps ko sto rece Vucic treba Nova da udje u vlast sa Dps nije reko front nego srpska partija aludirajuci na Novu. Ko zna sta ce bit nebi bilo dobro da ovoliko imaju o e tri nove partike Demos , demokrate i ura neznam sta ti imas da kazes na ovo Sekula posto vidim da se razumijes?

 6. 0
  0

  Ne vjerujem da su sklapali nešto sa DPS-om, već sam skoro siguran da su svjesni svog očajnog rejtinga kod naroda pa bi im svaki od lidera ostalih opozicionih partija pokupio i preostalih dio birača pa su drvljem i kamenjem sve ćerali daleko od protesta. Žele monopol nad organizacijom i spremni su da učine sve da tako i ostane. Naravno, bježe od odgovornosti za ishod istih jer bi time otvorili prostor da nestanu sa političke scene a oni su svoj čitav radni vijek sebe projektovali za lidere, bez obzira na cijenu.

 7. 0
  0

  Анонимни, ДПС је звао Нову у власт у вријеме када је Нова имала неки углед и утицај у српском народу. Данас их ДПС не би прихватио јер им је сада када отопљавају политику према унионистима неопходан неки угледан појединац из српског народа а не од Срба омрзнути Мандић. Не, ово што ради Фронт је покушај политичког преживљавања на начин да организују сами протесте а да све друге опозиционаре оптуже да су режимски људи и покупе који проценат гласова. Сама та стратегија говори о како се ограниченим људима ради и у којој мјери они потцјењују интелект бирача. Имаће након наредних избора времена да ван парламента размишљају о својим каријерама.

 8. 0
  0

  Moj Sekula ,lako je davat istraživanja lažna ,a ja Sekula tebi dajem što god poželiš ako Demos , Ura , Pozitivna , skupe 4200 potpisa ,a ja obećavam Frontu 500 valjanih momčadi za 27 septembar. A ti Sekula gledaj da tad budeš u Beograd ,igraj se sa ćerkom !!!!

 9. 0
  0

  Sekula ,lako je izvrćat stvari i bukat se istraživanjima ,nego Sekula ne zaboravi da ko god izađe na izbore koje organizuje dps -radi za njih ,zašto protesti ,zato što nije ostalo ništa drugo ,i zašto ne cijela opozicija zato što su pokazali kosu i šta su ,uz front jedino se nadam još snp-u, da će u toku ovih dana javno pozvati glasače da se priključe organizaciji protesta !!! A ti sekula živi od istraživanja ,ali ne zaboravi da bi se došlo do ovih tezultata istraživanja ,svaka partija 4200 ljudi mora doves pred opštinsku izbornu komisiju ,a ja mislim i tvrdim da ti Sekula moš to samo da sanjaš ,zato bolje 27 septembra obiđi ćerku u bg možda će ti lakše biti ,da nisi u blizini protesta. A Frontu ja lično obećavam 500 valjanih momčića ,dosta od mene ,ultra bar …,,

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here