Насловна Политика Радуновић: Не постоје никакви докази који би се могли искористити против ДФ-а...

Радуновић: Не постоје никакви докази који би се могли искористити против ДФ-а (ВИДЕО)

1
ПОДИЈЕЛИ

Данас с почетком у 12 часова у Централи Нове српске демократије, посланик ДФ-а и потпредсједник Нове српске демократије, Славен Радуновић, уживо се обратио нашим грађанима путем официјалне фејсбук странице Демократског фронта и одговорио на нека горућа питања.

На питање Милице Томашевић, активисткиње Клуба младих НСД, која је водила разговор, о тренутној ситуацији са мајкама испред Скупштине Црне Горе – одакле потиче велика неодговорност власти према рјешавању исте и које рјешење ДФ може пружити – Радуновић је одговорио да власт покушава протест мајки приказати као помоћ у борби ДФ-а у постизању својих политичких циљева. „А то није тачно и због тога ДФ покушава помоћи мајкама у границама неполитизовања те помоћи. ДФ сматра да постоји само један начин у рјешавању овог проблема, а то је повлачење новог Закона којем се спорне накнаде мајкама умањују!“

Поводом могућих договора око заједничког протеста комплетне опозиције, Радуновић је подсјетио да је ДФ као најјачи опозициони политички субјект био иницијатор окупљања, али остатак опозиције, како каже – није баш све то прихватио ,,од срца“, проналажећи многе разлоге да до тог протеста не дође.

О ,,клонирању“ једног од кључних Катнићевих сведока Мирка Паја Велимировића 16.октобра и учествовања у тзв. државном удару, Радуновић је нагласио да не постоје никакви докази који би се могли искористити против ДФ-а и да је ситуација искоришћена у циљу помагања актуелној владајућој партији и плашења чланова опозиције пријетњом за хапшења двојице лидера ДФ-а. Његово садржајно излагање на ову тему, представља један од најинтересантнијих сегмената разговора, па вам препоручујемо да га погледате у цјелини.

Slaven Radunovic i Milutin Djukanovic Радуновић: Не постоје никакви докази који би се могли искористити против ДФ а (ВИДЕО)

Радуновић је у току овог разговора позвао Милутина Ђукановића, посланика ДФ-а и предсједника Извршног одбора Нове српске демократије, да се укључи у разговор као особа која ће најбоље објаснити све о вандалском чину паљења његовог аута, што се догодило у петак у пола сата до поноћи. Ђукановић је објаснио да у току двадесет година свог боравка у досадашњем комшилуку није имао сукоба са комшијама и да је јасно да је тај акт био слика ДПС-овог незадовољства и фрустрација због локалних избора у Никшићу. Опширније о том вандалском чину али и о свим осталим поменутим темама, можете чути на снимку данашњег разговора са посланицима ДФ-а, Радуновићем и Ђукановићем.

Uzivo sa potpredsjednikom NSD i poslanikom DF-a Slavenom Radunovicem

Geplaatst door Demokratski front – DF op maandag 20 maart 2017

1 КОМЕНТАР

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here