Насловна Насловна Радуновић: Морамо показати зубе диктатору који хвали послодавца због отпуштања „звиждача“

Радуновић: Морамо показати зубе диктатору који хвали послодавца због отпуштања „звиждача“

5
ПОДИЈЕЛИ

Посланик ДФ-а Славен Радуновић одбио је да учествује у јавној дебати „Преговори о приступању ЕУ: четврта годишњица успјешног рада“, коју организује Министарство спољних послова и европских интеграција, јер се одржава у хотелу Рамада. Он је позвао колеге да дају свој допринос протесту против потеза менаџмента „Рамаде“ али и премијерове подршке послодавцу. „Морамо показати зубе диктатору који хвали послодавца због отпуштања ‘звиждача'“, истакао је Радуновић.

„Ево мог скромног доприноса у општем исказивању протеста против потеза менаџмента Рамаде према мојој саборкињи са свих протеста, која је својом храброшћу и високом свијешћу према општем добру, открила једну од злоупотреба државних ресурса“, изјавио је данас посланик ДФ-а Славен Радуновић на свом фејсбук профилу.

Радуновић наводи да је одбио позив амбасадора Александра Андрије Пејовића, главног преговарача у преговорима о приступању Црне Горе Европској унији, да учествује у јавној дебати коју, поводом обиљежавања четврте годишњице од отварања приступних преговора огранизује Министарство вањских послова.

„Радо бих узео активно учешће у јавној дебати и том приликом саопштио своје виђење тока преговора Црне Горе са ЕУ али из протеста према потезу менаџмента хотела Рамада који је због откривања злоупотреба државног новца отпуштио „звиждача“ – самохрану мајку са двоје дјеце, до даљњег нећу учестовати у манифестацијама које се одржавају у том објекту“, навео је Радуновић у саопштењу Министарству вањских послова.

Он је позвао све колеге да дају допринос, у оној мјери у којој то могу.

„Морамо показати зубе режиму и диктатору који хвали послодавца због избацивања ‘звиждача’ с посла, упркос чињеници да је као Премијер, првопозван да поштује закон и штити ‘звиждаче’.

Али, како би се крали избори, кад би сви грађани били храбри и савјесни као наша саборкиња“, истакао је Радуновић на свом фејсбук профилу.

5 КОМЕНТАРИ

  1. 0
    0

    Ramada je poznati lanac hotela, oni ce odreagovati tek ako pomisle da je otpustanje menadzerke lose na njihov imidz. Javnost mora da se ujedini.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here