Насловна Издвојено Радуновић: Изнајмили два пробисвијета да режирају „државни удар“ (ВИДЕО)

Радуновић: Изнајмили два пробисвијета да режирају „државни удар“ (ВИДЕО)

19
ПОДИЈЕЛИ

Два пробисвијета су ангажована односно изнајмљена да одиграју кратку улогу и режирају „државни удар“, изјавио је данас функционер Демократског фронта Славен Радуновић и истакао да неће откривати информације ономе ко отворено ради против Демократског фронта и грађана Црне Горе.

Радуновић, који је данас дао изјаву пред специјалним полицијским тимом по налогу специјалног државног тужиоца Миливоја Катнића, саопштио је да он као ни остали из ДФ-а немају никакво повјерење у особе које воде истрагу о наводном државном удару 16. октобра. Он је нагласио да је афера „државни удар“ смишљена како би се ДПС-у помогло да побиједи на изборима.

„Читав овај процес намјерно су водили у погрешном правцу из разлога што је од истих људи, и неких ван њиховог тима, осмишљен у сврху добијања избора Мила Ђукановића на преваран начин.

Због тога не желим да доприносим побољшању професионалог имиџа специјалног државног тужица Катнића који послије два мјесеца и чињенице да су два главна актера овог игроказа два пробисвијета, која су ангажована односно изнајмљена да одиграју кратку улогу у овом изборном црногорском филму – или ослобођени, зато што је један постао свједок сарадник – а други осуђен на 100 евра и неку смијешну условну казну, након тога позива нас и ми наводно дајемо исказе како би допринијели истражном поступку.

Очекујем да Катнић након овакве бруке коју је прво припремио, а онда и одрадио са одређеним бројем људи из врха власти, поднесе оставку и препусти да неко озбиљнији преузме овај случај, јер ово сигурно неће бити завршено на овоме.“

Он је нагласио да овај случај није завршен:

„Тек треба да се открије ко је из ДПС-а наредио да се овакво нешто организује, ко је помогао да се пронађу она два пробисвијета и да се све на овакав начин заврши. Случај ће сигурно бити отворен кад слобода дође у Црну Гору,“ казао је Радуновић.

Он је додао да је ово смијурија, посебно због тога „што нас зову сад након што су два пробисвијета ухапшена у вези са наводним нападом“.

dokument-slaven-radunovic

Не откривам информације ономе који ради отворено против нас

„Питали су ме у вези са неким стварима које сам рекао, међутим јасно сам им саопштио да ми не пада на памет да откривам изворе неком за кога знам да отворено ради и против мене и против ДФ-а и грађана Црне Горе,“ нагласио је Радуновић.

Он је саопштио да су инспектори од њега тражили да појасни изјаву коју је дао у емисији „Начисто“ на ТВ Вијести:

„Рекао сам им да одгледају емисију поново јер сам у њој рекао све што знам, а да своје изворе никада нећу открити. Било би сулудо да откривам оне људе из полицијских истражних органа, који су савјесни, и који желе да се све ово заврши на поштен и законит начин. Јер, ти су поштени људи видјели о каквој се намјештаљци ради.“

Према његовим ријечима све ово је смишљено и уперено против ДФ-а и додао је да се у истрази сигурно неће појавити имене никог из те политичке групације.

„Наравно да се неће појавити ниједно име из ДФ-а нити ће се икад сазнати ко је из ДФ-а означен да је учествовао у овој причи јер је то измишљено. Чули сте и од Александра Вучића и многих других да ово нема везе ни са једном опозиционом политичком партијом. Нема ништа од тога,“ казао је Радуновић.

Он је упитао да ли би чекали два мјесеца да реагују да је ико из ДФ-а заиста био умијешан.

„Али нема ништа од тога и овај процес полако мора да се затвара. Полиција и Тужилаштво се налазе сада у блату и сад позивају све из ДФ-а да би створили неки привид демократичности. Ово је игра Тужилаштва и ми нећемо да сарађујемо у тој игри,“ објаснио је Радуновић.

 

19 КОМЕНТАРИ

  • 0
   0

   Ususkan u komociji svoga stana od 200m2 u zgradi ‘Maxim’, prekoputa kafica ‘Frka’, ovaj ‘obespravljeni I samonabijedjeni srbin’ pokusava da dijeli lekcije zakonodavnom sistemu drzave koja mu je omogucila da se ‘nasklapa’…
   Ocigledno je da CG tuzilastvo detaljno istrazuje ovaj slucaj sto na doticnog dilera djeluje prilicno stresno.
   Ocekujem expresno hladjenje doticnog po zavrsetku istrage I podizanja optuznice.

 1. 0
  0

  …Sto ce reci da su oni, zna se i koji, ustvari, iznajmili tzv. “ drzavni udar „!
  Kao sto se to dobro zna iz teorije i prakse drzavnih udara, oni mogu biti iznajmnjeni i neiznajmljeni.
  Ovi prvi su osmisljeni da ne uspiju, a ovi drugi, kako, nego da uspiju!
  I izmisljeni, tzv. “ drzavni udari „, koji nijesu uspjeli, ustvari jesu !!!
  Samo sto je njima bio cilj da neuspiju da sruse vlast, kako bi vlast mogla da srusi opoziciju, da je destabilizuje i ucini neproduktivnom, tako sto je optuzi za izmisljeni, fingirani drzavni udar!
  Kako sve ovo zna i poslednje bravce.

 2. 0
  0

  Aha , jes svi se zavjerili protiv sirotog DF-a pa vam podmeću , a vi naivni najavljivali „proslavu pobjede , odbranu pobjede ili proteste protiv izborne krađe“ baš ua 16.X , eeeee , a ovi četnici iz okruženja pohrlili samoinicijativno da pomognu braću , nijesu oni došli da osvajaju Skupštinu nego da protestvuju i malo da budu hodočasnici , nijeste vi ni 24.X.15 šćeli zauzeti Skupštinu no se malo
  provrzmati po njoj pa posle izaći , jelte , čuš , ka vi .
  A uvaženi gospodin i brat , premijer susjedne nezavisne i samostalne države Srbije , veli „svojim očima sam gledao i svojim ušima sam slusao “ , da se nešto strašno spremalo za Crnu Goru i veli da postoji „inostrani faktor“ , ali vi veze sa tim nemate jelte , vi ste samo pare od rusa uzeli i slučajno pozvali pristalice na isti datum i mjesto đe su četnici šćeli da pucaju u narod , sve je to namešteno , jes ka nije , čuš .

 3. 0
  0

  Rekoh li ja, zna i posljednje bravce o cemu se radi, samo Mas’a, samo ono ne zna!?
  Mas’a je to, zbirce za prazna sjendvica!
  Potplaceno, skoro mi ga za, a on bi, biva, i za dzaba da provocira.
  … Jace od njega!

  • 0
   0

   Ha , ha , ha , Đika kralju , mnogo čitaš Treće oko , činjenice su neumoljive , a ta priča i mašta radi svašta .
   I ne preskači više tu terapiju đa’oli je pili , iźede se vas bez nje , misli na śutra , zdravlje je najvažnije , pušti đa“ola !

   • 0
    0

    Е мој ,,маша,, па ти си прави примјер праксе старе 500 година.Опстао си међу нама Србима јер су твоји преци за шаку жита почели да љубе Турке……………………….

  • 0
   0

   A Đika legendo , viđi kako ovaj tvoj preśednik dobro šizi ovaj arapski šiz , čudo je praksa od 500 godina .
   Znaš li ti ove korake ka Tomo ?

   • 0
    0

    Glavno glasscko tijelo su vam muslimani i romi. Imaj malo postovanja prema arapskoj kulturi od koje vam zivoti i zatvor zavise. mrcogorci i te kako ljube i lizu sramotnoga ropstva lance.

  • 0
   0

   Ha , ha , ha , pa vi ove preśednike mjenjate ka čarape , zar vam nije Srbija matična država ?
   Ako je to tačno onda ti je Tomo preśednik !
   Ili vam je Rusija matica sad ?
   Ne može vas čeljade više propratiti koliko lupinga izvodite !

 4. 0
  0

  Srbo kralju , znaš li ti ove korake za arapski šiz ka Tomo ?
  Baš vama srbima zavidim kako vam je preśednik svestran , igra , pjeva , peče rakiju , prispio i za sahrane i svadbe , kako samo šizi stiskavac vele .
  Budi ponosan Srbo na svog Preśednika , treba sliku da mu nosiš uzase da se fališ snjim !
  Pravi prestavnik vas srba , tačno kad se sa tobom dopisujem kada Toma gledam kako šizi .
  Pozdrav brate moj .
  Ps. A jesi li to ime uzeo 97 ili 2003 ?

  • 0
   0

   Moj ,,мaша,, моје име и презиме је старо неколико стотина година . И увијек је било СРПСКО.Баш као што је и Његош писао – Огледало Српско.А не монтенегринско или потуричко.Немој бјеђжат од себе ,,маша,,.Та сјенка твог поријекла те прати у стопу.Ми Срби смо велики народ.Опраштамо и примамо под своје окриље заблуђелу дјецу.Један велики Србин Алекса вам је пјевао ,,од своје мајке ко ће наћи бољу..,,.У нади да ћеш се дозвати памети.. поздрав или селам како ти је драже.

   • 0
    0

    Dragi Srbo , ja bih se posrbio no ne znad da šizim uz ove pakistansko/arapske zvuke , viđi samo kako tvoj preśednik šizi , tačno genski vuče .
    Mi crnogorci smo navikli na ORO , skočimo metar u vis ka sinji sokolovi , ruke rasirimo , pa poletimo , ove ti strane ritmove ne znamo đavoljom , pa sa tobom i Tomom ne mogu zajedno nikako , nemam taj gen u krvi .
    Drugo ste ti i Tomo od mene .
    I ne mjenjam se kako vitar puše ka vi .

 5. 0
  0

  Nema lupinga beno.Matica nam je Srbija a samim tim i Rusija.Srbi i Rusi su jedno uvjek bili.Kad kazemo Srbi mislimo i na Crnogorce koji nijesu prihvatili Mosovu i Djilasovu podvalu da im naciju izmisljaju1945god.U Crnoj Gori zive samo Srbi a Putin nam je predsjednik.Tebi eto Tome i Vucica u vrecu ti se sa Milom raspali.

 6. 0
  0

  Nema lupinga beno jedna.Srbija nam je matica a samim tim i Rusija.Sbi i Rusi su jedno.I Crnogorci koji nijesu potpali pod Mosovu i Djilasovu podvalu da im 1945 izmisle naciju.Da im uvedu potru identitet.Sve su krstenice u Crnoj Gori Srpske i samo Srbi odje zive.Vi nijeste Crnogorci vec kroatofili i prodane duse.Putin nam je predsjednik i nek zivi na mnogaja ljeta.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here