Насловна Политика Радуновић: Хапшење Сјеклоће изговор да се облати спортиста који није хтио бити...

Радуновић: Хапшење Сјеклоће изговор да се облати спортиста који није хтио бити „Милов војник“

5
ПОДИЈЕЛИ

Николу Сјеклоћу знам као врло пристојног момка. Чим сам чуо да је ухапшен у јучерашњој пропагандној акцији црногорске полиције, знао сам да је у питању неки баналан разлог, искоришћен да би се облатио један врхунски спортиста који није пристао да стане у строј „Милових војника“. И, како читам, био је – у његовој кући пронађено је неколико патрона за ловачко оружје?!, написао је на својој фејсбук страници функционер Демократског фронта Славен Радуновић.

„Морамо сви да схватимо да у диктатури нема везе ко којој опозиционој странци припада, већ да та сама чињеница детерминише понашање режима према слободном појединцу. Декларативно, сви се боре за владавину права, али ћуте док се селективна примјена (не)правде не односи на њих саме или ако им у одређеном моменту доноси корист. Морамо дизати глас против злоупотребе институционалне моћи у апсолутно свим таквим случајевима, и то из свих расположивих грла,“ нагласио је Радуновић.

Хитно потребне акције у заустављању злочиначког пира који несметано траје у Црној Гори годинама

„Остале јуче ухапшене не познајем. Не знам ни да ли су заслужено означени као безбједносно интересантне особе. Вјероватно већина јесу,“ казао је посланик ДФ-а и напоменуо:

„Али, с друге стране знам да су нам потребне хитне озбиљне полицијско-тужилачке акције на сузбијању организованог криминала и заустављању овог злочиначког пира који несметано траје у Црној Гори годинама. Јер, унапријед најављене посјете кућама криминалаца, праћене холивудском ТВ продукцијом, које за резултат имају симболичне заплијене оружја и муниције, више говоре о братском односу појединаца из црногорске полиције и мафије, него о озбиљној намјери да се нешто направи.“

5 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Сва стратегија је скопчана са демонстрацијом силе и уливањем страха и утицај на стандард и каријеру појединца. “Ако ниси с нама, онда си против нас!“ И онда почиње праћење, пребирање досијеа, одузимање права. Човјека не убијају, него мрцваре. Коминтерновски системи уз удбашку логистику.

 2. 0
  0

  „Pristojni momak“! Bio sam prisutan u jednom lokalu u Budvi kad je sve goste rašćerao svojim bahatim ponašanjem, malo je falilo da neko nastrada!

 3. 0
  0

  Radunovicu potpuno se slazem sa tobom i treba svakoga zastititi ko je protiv ovih prevaranata na vlasti.Ali nesto ne vidjoh to od Becica i druzine kad ste vi u pitanju vec boga mole sa se citav DF pohapsi.

 4. 0
  0

  Zeg ,mora da si dobio po brljusi od njega,ili od njegovg oca Vidoja.Sjekloce su jedna cestita i ponosita porodica.Uvijek su bili vitezovi i branili slabije od jacih.Mrlje nemaju u svojoj proslosti.To sto nijesu sa Nosonjom potvrdjuje moje misljenje o njima.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here