Насловна Насловна Радуновић: Грађани треба да скину окове које им је ставио режим

Радуновић: Грађани треба да скину окове које им је ставио режим

13
ПОДИЈЕЛИ

Slaven-Radunović-1

Плакатима са силуетом грађанина који покушава да пробије полицијску барикаду, Демократски фронт је у Подгорици почео припреме за протесте заказане за 27. септембар.

На плакатима, који су излијепљени у центру Подгорице, испод слогана “Слобода тражи људе” стоји силуета човјека који пробија металну ограду иза које се налази полицајац са пендреком.

Функционер Демократског фронта Славен Радуновић тврди да слика на плакату не позива на насиље, већ да се ради о позиву на скидање ланаца.

Sloboda treazi ljude - plakat 03

Он је појаснио да је за плакат кориштена фотографија са једног од протеста опозиције.

Симболика плаката је јасна. Грађани треба да скину окове које им је ставио режим који злоупотребљава све. Плакат представља безименог човјека који је одлучио да дигне глас, скине ланце и тражи слободу”, казао је Радуновић.

Из Фронта су раније поручили да црногорска опозиција треба да учи на примјеру колега из Македоније, који су упорним и одлучним протестима извукли земљу из политичке кризе.

13 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Заиста нам ништа друго није остало! Свако нека се бори за своју слободу.

 2. 0
  0

  Славене, шта се то у задњих годину дана промјенило па сад тако појуристе на „режимске окове“ а не прије годину или двије? Ја бих рекао баш ништа осим што вас је шутнуо лидер Фронта Ћаки, што су основане нове странке Демос и Демократе које циљају исто бирачко тијело и то што резултати истраживања приказују ДФ на ивици цензуса са трендом убрзаног пада. А ви немате шта да понудите том бирачком тијелу што би парирало Лекићевом угледу и свјежини Демократа па сад тражите неке очајничке потезе.

  Боље да сте пиво, кобасице и ћевапе које сте обећали да ћете дијелити на протестима ставили на плакат. Овим вандализмом наплакату растјераћете и оно мало случајних пролазника што би тог дана туда пролазило.

  • 0
   0

   Не осврћите се на коментаре овог удбаша из расадника удбашког, рахметли НС. Мјесецима је ординирао на порталу покушавајући да „убиједи“ Мандића како би за НОВУ било најбоље да се ослободи „удбаша“ Даниловића, да би одмах након што је овај напустио странку почео са припремљеном удбашком пропагандом како је отишло „најбоље из НОВЕ“. Иначе отац Секулица је као и цјелокупно друштванце из рахметли НС опсједнут фалусом Мила Ђукановића, јер их је овај збацио са тог „врха“ после беранских избора. Беране су им, и због тога, рана жива. А они би да се врате на позицију 🙂

 3. 0
  0

  Секула, кукавице, које годинама критикују сваски напор опозиције, а истовремено се скривају иза лажног имена, нико и не очекује на протестима.

 4. 0
  0

  Није ваљда да сте ме озбиљно схватали кад сам говорио да ћете процвјетати чим најурите Даниловића 🙂 Само сам вас провоцирао јер сам знао да ће свако нормалан у том случају отићи за Даниловићем. Помогао сам да се здрави дио Фронта одвоји и да се од њега формира Демос као странка за коју ћемо ми Срби убудуће гласати. Доста смо гласали за вас Медове мирашевце што машете црногорским заставама на протесту у Беранама.

  • 0
   0

   Јес, дошло доба да се гласају тешко искомплексирани аутошовинисти попут Бечића. Барем је у свој тој патетици искренији од ДФ профитероле.

 5. 0
  0

  Секула Србин,хм..ово име сам сретао и на другим порталима, није баш одисало српством…далеко од тога….

 6. 0
  0

  „Из Фронта су раније поручили да црногорска опозиција треба да учи на примјеру колега из Македоније, који су упорним и одлучним протестима извукли земљу из политичке кризе.“
  Колико човјек мора бити политички неписмен па да прогута горе речено…
  Опозицију (Заева) у Македонији гура УСА амбасада уз садејство бриселске бирократије,обезбјеђујући Заеву сву потребну логистику,те приморавајући Груевског на актуелну техничку владу.Овдје ,иста та амбасада држи наједно СДПС или можда неко мисли да се Црногорци нешто као пита(ј)у с гаћама.
  Тужно је да се Срби,зарад личних интереса појединаца из опозиције, опет гурају у прве редове некакве грађанске побуне.Тим прије јер је унапријед осуђена на пропаст из простог разлога што стварним газдама Балкана у овом тренутку не пада на памет да мјењају црногорску добитну комбинацију.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here