Насловна Политика Радуновић: ДФ ради посао СДТ-а, а СДТ адвоката владајуће мафије

Радуновић: ДФ ради посао СДТ-а, а СДТ адвоката владајуће мафије

3
ПОДИЈЕЛИ

Већ двије године смо, силом прилика, у великој мјери избачени из строја, кад је у питању уобичајено политичко дјеловање, написао је на својој фејсбук страници функционер Демократског фронта Славен Радуновић.

„Стотине процеса, хиљаде испитиваних чланова и активиста, измишљена најтежа кривична дјела која нам се стављају на терет, натјерале су нас да се бавимо истражним радњама. Али, све то има и добру страну,“ казао је Радуновић и истакао:

Открили смо невиђену корупцију у правосудном систему, који функционише као партијски сервис.

Открили смо многе доушнике режима, чија ће имена тек угледати свјетлост дана.

Открили смо, нажалост, и неке лешинаре у опозицији, који чекају да мафијашка хоботница угуши Демократски фронт, па да они преузму наше гласаче.

И на крају, открили смо да је Миго Стијеповић мијењао 100.000 долара за потребе кампање ДПС, а да је СДТ покушао то да сакрије.

А, нама хапсе, приводе на саслушања и малтретирају чланове, жене, дјецу, сестре, браћу, синовце ако су у току прошле године замијенили неколико стотина или неколико хиљада долара уштеђевине или позајмљеног новца, како би опремили дневну собу или купили полован аутомобил.

Е, па неће моћи. Платићете за све. Готови сте!“

3 КОМЕНТАРИ

 1. 0
  0

  Dok je diktatura na djelu Becic i druzina stancuju saopstenja po citav dan i boga mole da se citav DF uhapsi.Olosi jedne prevarantske.

 2. 0
  0

  Radunovicu, pogresno je terati ostale da nam pomazu. Pomaganje je stvar njihove volje. Kao i sve drugo, nije nista crno-belo. Zasto nam neko ne pomaze, zavisi od vise faktora. Jedan od tih faktora je – da treba da zasluzimo neciju pomoc.

  U svakom slucaju, glupo je napadati drugu opoziciju, cime sebi pravimo medvedju uslugu; tu Milo profitira. Tako je bilo sve ove godine. Narod ce najbolje da vidi ko je ko.

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here