Насловна Мозаик Радуљица у Панатинаикосу

Радуљица у Панатинаикосу

0
ПОДИЈЕЛИ

Мирослав Радуљица је ново појачање Панатинаикоса! Српски репрезентативац и овог лета један од најтраженијих центара у Европи постигли су договор о двогодишњој сарадњи.sp-raduljica_620x0

Када се чинило да су преговори две стране застали и да је ангажовање нашег репрезентативца готово немогућа мисија, Атињани су кренули „у офанзиву“ и у једном дану претекли остале интересенте.

Одмах пошто је сезона завршена Панатинаикос је кренуо у трку са Радуљицом, а иницијатива за долазак нашег центра појачана је доласком Александра Ђорђевића на клупу „зелених“.

Међутим, нису једино Атињани били у стартном блоку за српског центра. Прво се појавио Макаби, затим и неколицина НБА екипа. Док су се тимови са друге стране Атлантика пресабирали да ли имају довољно простора у буџету да задрже нашег центра у најјачој лиги на свету, јавила се и миланска Олимпија.

Све то је Панатинаикос помно пратио, чекао праву прилику да крене у завршну акцију и у среду обави и последњу деоницу преговора. Све је договорено, остало је још само да се потписом Радуљице и Панатинаикоса озваничи двогодишњи уговор.

,,Стрпите се још мало – кратко каже Драган Делић из агенције „Фаст брејк“ која заступа нашег репрезентативца, ускоро и трећег званичног појачања Атињана са ових простора.

Прво је било тренерско, односно Александар Ђорђевић. Недуго затим, уследио је договор са његовим имењаком, Александром Павловићем, да би сада на путу за Атину био и Мирослав Радуљица.

Остаје да се види да ли би са њим био крај селдибе наших играча или постоји могућност да путем грчког главног града крене и Никола Милутинов. Панатинаикосу треба још један центар, а евидентно је да и у буџету „зелених“ има места за, бар још једно појачање на високим позицијама

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here