Насловна Политика Радикали: Срби, не гласајте на шиптарским изборима!

Радикали: Срби, не гласајте на шиптарским изборима!

0
ПОДИЈЕЛИ

Kosmet-glasanjeСрпска радикална странка позива грађане Србије који живе у Косовској Митровици да не гласају на шиптарским изборима заказаним за 17.новембар и да не дају, на тај начин, легитимитет тим изборима, Влади Србије и Бриселском споразуму, преносе српски медији.

Небојша Стефановић мора у складу са својим уставним и законским овлашћењима да распише изборе за четири општине!

Замjеник предсједника Странке Немања Шаровић је на данашњој конференцији за медије истакао да је први потпредсједник Владе Србије, Александар Вучић – шиптарски денунцијант.

Вучић је изјавио да су подаци о ексцесима достављени свим службама којима је требало да буду достављене. Рекао је и да починиоци нису доступни државним органима Републике Србије. Коме је онда Вучић достављао податке? Достављао је КПС-у, што Вучића чини шиптарским денунцијантом. Ми не желимо да шиптарски денунцијант буде на челу Владе Србије нити њен први потпредседник, истакао је Шаровић.

Он је осудио и то што режим позива Србе да гласају да не би за градоначелника добили Албанца. ,,Ако то није кривично дјело изазивања националне, вјерске и друге мржње, онда не знам шта је то. зашто не реагује Републичко јавно тужилаштво”, упитао је Шаровић.

Српска радикална странка истиче да нема разлике да ли ће председник општине бити Шиптар или Србин, када се призна да је Косово под шиптарском надлежношћу!

ПОСТАВИ ОДГОВОР:

Please enter your comment!
Please enter your name here